CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TORUN: “ORDU’YU PARSEL PARSEL SATIYORLAR”

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TORUN: “ORDU’YU PARSEL PARSEL SATIYORLAR”

"Kimse vatandaşın malını yok pahasına almaya niyetlenmesin"CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kamu arazilerini birer birer satışa çıkardığını

"Kimse vatandaşın malını yok pahasına almaya niyetlenmesin"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kamu arazilerini birer birer satışa çıkardığını belirterek, “Bu iş bilmez belediye yönetimi, boşalan belediye kasasını doldurmak için Ordu’yu parsel parsel satmaya niyetlenmiştir. Kimse bu yönetime güvenip, vatandaşın malını yok pahasına almaya niyetlenmesin” dedi.
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Torun, Ordu’daki kamu taşınmazlarının satışlarıyla ilgili olarak, şu açıklamalarda bulundu:
“Kimin malını kime satıyorsunuz”
“Saray iktidarı, Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını birer birer satıyor, belediyeleri de onun izinden gidiyor. Halkın malını har vurup harman savuran yönetim anlayışının son örneğini, ne yazık ki Ordu ilimizde yaşıyoruz. Yıllardır Ordu’ya bir çivi bile çakmayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi kalkmış, Ordu halkının malını satmak için Belediye Meclisi’nden karar üstüne karar çıkarıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, geçen ay, Durugöl Yerleşkesi’ndeki belediye hizmet binaları ve arazileri için satış yetkisi almıştı. Dünkü toplantıda ise Şahincili Mahallemizdeki, minibüs durağı ve otopark alanının satılması için yetki verildi. Bu kararı alanlara soruyorum: Siz kimin malını kime satıyorsunuz?”
“Parsel parsel satışa izin vermeyeceğiz”
Bu iş bilmez belediye yönetimi, boşalan belediye kasasını doldurmak için, gözünü kamu arazilerine dikmiştir. Bu yönetim, Ordu’yu da parsel parsel satmaya niyetlenmiştir. Ancak milletimize söz veriyoruz: Biz bu zihniyetin karşısında, halkımızın yanında olacağız. Ordu’yu kimseye parsel parsel sattırmayacağız. Ve hiç kimse de bu yönetime güvenip, vatandaşın malını yok pahasına almaya niyetlenmesin. İktidara geldiğimizde, bu satışların hesabını soracak, halktan çalınan ne varsa halkımıza iade edeceğiz.”

i5pdehfabowetyvtomyx9crg.jpg

palq56voabhff2iu7cr41swy.jpg

d1tdrucjbonlmavcovwt4iyp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.