CHP: "AKP GENEL BAŞKANI, BU VİDEOYLA AZMETTİRİCİSİ OLDUĞU SUÇLARI ÜSTLENMİŞTİR"

CHP: "AKP GENEL BAŞKANI, BU VİDEOYLA AZMETTİRİCİSİ OLDUĞU SUÇLARI ÜSTLENMİŞTİR"

CHP, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Çubuk'taki linç girişimi görüntülerini...

CHP, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Çubuk'taki linç girişimi görüntülerini izletmesi ile ilgili olarak "AKP Genel Başkanı, bu videoyla azmettiricisi olduğu suçları üstlenmiştir" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşma sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çubuk'ta uğradığı linç girişiminin görüntülerini izletmişti. CHP’nin sosyal medya hesabından, Erdoğan’ın izlettiği videodan bir bölüm paylaşıldı. Paylaşımda, şu mesaj verildi:

"Bugün, partisinin grup toplantısında, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik linç ve saldırı görüntülerini izleten AKP Genel Başkanı, bu videoyla azmettiricisi olduğu suçları üstlenmiştir. Er meydanından kaçma Erdoğan, geliyor gelmekte olan!"

Savaş meydanlarında kurulan Cumhuriyet Halk Partisi, Kuvayi Milliye'nin özüdür. Partimiz de liderimiz de tehditlere boyun eğmez! Bu ahlaksızlığı aynen iade ederiz. Yüreğin yetiyorsa, kendi seçeceğin bir kanalda Genel Başkanımız'ın karşısına çık Recep Tayyip Erdoğan"

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.