Çayyolu Hizmet Binasında Dolu Dolu Hizmet

Çayyolu Hizmet Binasında Dolu Dolu Hizmet

Çankaya Belediyesinin ocak ayında hizmete açtığı Çayyolu Hizmet Binası, içerisindeki birimlerle Çankayalıların ikinci adresi oldu. Hobi ve kişisel gelişim kurslarından Baharevine, Çankayalıların yoğun ilgi gösterdiği Çayyolu Hizmet Binasında yer alan Prof. Dr. Muammer Aksoy Kütüphanesi de sabah 9’dan gece 24’e kadar hizmet veriyor.

Çankaya Belediyesi, ocak ayında hizmete açtığı, 2 kattan oluşan 3 bin 211 metrekarelik Çayyolu Hizmet Binası ile her gün yüzlerce vatandaşa hizmet veriyor. Hoş Geldiniz Masası, kütüphane, konser ve konferans salonu, Baharevi ve Çocuk Atölyesi ile kafeteryası bulunan Çayyolu Hizmet Binası, 9 derslikli Çankaya Evi’nde de hobi kurslarından spora, müzik eğitiminden yabancı dil kurslarına kadar birçok branşta hizmet alma imkanı sunuyor. Özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun olarak kullandığı Prof. Dr. Muammer Aksoy Kütüphanesi sabah 09.00 ile gece 24.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Binayı çevreleyen park alanı da vatandaşlara dinlenme ve spor yapma olanağı sağlıyor.

BELEDİYE KAYNAKLARI HALKIN HİZMETİNE

Çayyolu Hizmet Binası’nın bölge halkı için belediye hizmetlerine ulaşmada büyük kolaylık sağladığını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Vatandaşlarımız kent merkezine gelmek zorunda kalmadan kendi mahallelerinde hizmetlerimizden yararlanabiliyor. İçerisinde birçok hizmeti barındıran hizmet binalarımızın sayısını artırdık. Yıldız Hizmet Binası ve Ümitköy Hizmet Binasından sonra Çayyolu bölgesinde de açtığımız bu hizmet binası ile vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağladık. Her yaştan insanımıza hizmet verdiğimiz Çayyolu Hizmet Binamızda, Baharevi, Çocuk Atölyesi, Çankaya Evi ve kütüphanesi ile hem sosyalleşme hem de eğitim imkanı sunuyoruz. Belediye işlemlerini kolaylaştıran Hoş Geldiniz Masası ile vatandaşlarımızın ikamet ettiği bölgede hizmet almalarını sağlıyoruz. Belediyemizin kaynaklarını verimli kullanarak hizmet üretmekten ve halkımızın olanı halkımıza vermekten büyük bir mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

tbvxauojl54rwcIhquk9nqxb.jpg

ag9sywqpu0v48g3aopdvmfcb.jpg

dpp9zfe6rxkzhbd2k8qyt1vm.jpg

pbs7krko0mczjbhsnyct5yvx.jpg

eunoptwsq7xmdc1ybr9pfwg4.jpg

qgzjl4mvipdIegca8whrssxy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.