ÇANKAYA’YA 7 YENİ PARK DAHA GELİYOR

ÇANKAYA’YA 7 YENİ PARK DAHA GELİYOR

Çankaya Belediyesi, yapımı devam eden 7 yeni park daha kısa süre içinde Çankaya halkının kullanımına sunmaya hazırlanıyor.

Çankaya Belediyesi, yapımı devam eden 7 yeni park daha kısa süre içinde Çankaya halkının kullanımına sunmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’nın yeni Atatürk Orman Çiftliği olacak 750 bin metrekarelik “Bademlidere Kent Ormanı ve Parkı”nın ağaçlandırma törenini gerçekleştiren Çankaya Belediyesi, yıl sonuna kadar 7 yeni parkı daha tamamlayacak. 

İlk olarak 9 Ekim’de, Kızılırmak Mahallesi’nde yapımı süren Eczacılar Anıt Parkı açılacak. 

13 Ekim’de Yaşamkent Mahallesi’nde yapımı süren 13 Ekim Başkent Parkı, 20 Ekim’de Yaşamkent Mahallesi Parkı hizmete sunulacak. Cevizlidere Ceyhun Atuf Kansu Caddesi üzerinde yapılan iki park 11 Kasım’da, Akpınar Mahallesi Parkı 2 Aralık’ta hizmete açılacak. 

Aralık ayında temeli atılacak olan Mutlukent Mahallesi Parkı ise kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak. Çankaya, bu 7 yeni parkla birlikte 42 bin 781 metrekare daha yeşil alana kavuşmuş olacak. 

“PROJELERİMİZİ HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 

Çankaya Belediyesi’nin durmadan ve yorulmadan hizmet üretmeye devam ettiğini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, her yıl bir önceki yılın da üstüne koyarak yeni projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. İlçenin yeşil dokusuna büyük önem verdiklerini belirten Taşdelen, “Uygun arazilerimizi halkımızın mutlu ve eğlenceli vakit geçirmeleri için park yaparak değerlendiriyoruz. Bizim için önemli olan halkımızın mutluluğudur. 7 yıldır durmadan çalışıyoruz ve bundan sonra da yeni projelerimizi birbiri ardına hizmete sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.