Çankaya’nın Engel Tanımayan Gençleri

Çankaya’nın Engel Tanımayan Gençleri

Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezinde gerçekleşen etkinlikte gençler sergiden tiyatroya dans gösterisinden konsere kadar hünerlerini sergilerken salonu dolduran engelli yakınları da alkışları ile onlara eşlik etti.

Engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek için çeşitli etkinliklerle kutlanan Engelliler Haftasında Canberk Demirel’in mandala, ahşap, çivi ve ebrudan oluşan karma sergisi büyük ilgi gördü.

Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim gören bireylerin tiyatro, dans ve müzik performansları ile 90’lar müzik korosunun şarkılarına salondakiler büyük coşkuyla eşlik etti. 

FARKLI RENKLER FARKLI SESLER

Özel gereksinimli bireylerden oluşan Farklı Renkler Farklı Sesler Korosu da önceki gün verdiği konserle dinleyenlere keyifli bir gece yaşattı. 2019 yılında Çankaya Belediyesi bünyesinde kurulan Farklı Renkler Farklı Sesler Korosu, karma yaş gruplarından özel gereksinimli bireyleri bir araya getirdi. Koro Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında verdiği dördüncü konseriyle dinleyicilere müzik ziyafeti sundu. 

05mnbar8gr24spfoaz9teyhe.jpg

fne4bhcwdtpdob6zocjhks7t.jpg

dwolml02gv64uxphiztepjx7.jpg

imqthgj38xkaf4jxhrm0dIzd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.