Çankaya Evlerinde Güz Dönemi Kursları Sürüyor

Çankaya Evlerinde Güz Dönemi Kursları Sürüyor

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in 21. Yüzyılın halkevleri olarak nitelediği Çankaya Evlerinde 2023-2024 Eğitim-Öğrenim Yılı Güz Dönemi kursları ve atölye çalışmaları sürüyor. Kişisel gelişim, dil kursları, meslek edindirme ve hobi eğitimlerinin verildiği kursların tamamı her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz olarak Çankayalılarla buluşuyor.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in 21. Yüzyılın halkevleri olarak tanımladığı Çankaya Evleri; yediden yetmişe tüm Çankayalıların ihtiyacına cevap veriyor. Kişisel gelişimin, öğrenmenin, eğlenmenin, dostluğun ve sevginin paylaşım adresi Çankaya Evlerinde sonbahar dönemi kursları, bu yıl da yoğun ilgi görüyor. 

19 YENİ ÇANKAYA İLE DAHA ÇOK HİZMET

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen döneminde açılan 19 yeni merkez ile sayısı 27’ye ulaşan Çankaya Evleri'nde 100'den fazla branşta hizmet veriliyor. Bölge halkının yerel ihtiyaçları dikkate alınarak katılımcıların talepleri doğrultusunda planlanan etkinlikler ve kurslarla sosyal belediyecilik alanında markaya dönüşen Çankaya Evleri, vatandaşların uğrak yeri haline geldi. 20 bin kursiyerin eğitim aldığı merkezlerde dil kursları ile kişisel gelişim ve meslek edindirme kursları, MEB’in belirlemiş olduğu müfredata göre açılıyor. Bu bağlamda her bir kursun süresi değişmekle beraber kurslar dönemlik olarak gerçekleşiyor.

HER YAŞTAN YURTTAŞ İÇİN EĞİTİM YUVASI

Çankaya Evlerinde vatandaşlar hem sosyalleşerek yeni dostluklar edinme imkanı buluyor hem de kendilerini geliştirerek kaliteli zaman geçiriyor. Her eğitim döneminde binlerce kursiyere hizmet veren Çankaya Evleri’nde kursların tamamı uzman eğitmenlerce ücretsiz veriliyor.

EN ÇOK İLGİ DİKİŞ VE SANAT KURSLARINA

Birbirinden farklı 100’den fazla branşının yer aldığı kurslar içinde en çok tercih edilenler eğitimler yabancı dilde; İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça, kişisel gelişimde; diksiyon, anne-çocuk eğitimi, işaret dili, hobide; dikiş, resim, örgü, yoga, pilates, sanat ve halk müziği, meslek edindirmede; sahne makyajı, kalıcı makyaj, pastacı çıraklığı oldu.

1.500 ÇOCUK KURSLARDAN YARARLANIYOR

Çankaya evlerinde yalnızca yetişkinler için değil çocuklar için de eğitimler düzenleniyor. Bin 500 çocuğun katılım gösterdiği kurslardan resim, seramik, drama, gitar, dans ve satranç minikler tarafından en çok tercih edilen branşlar oldu.

x97kvj0qhIms6yepi3hpwz15.jpg

skaeqd7wrz5on4txw8hkuhyd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.