Çankaya’da Kurban Bayramı Mühye’de Karşılandı

Çankaya’da Kurban Bayramı Mühye’de Karşılandı

Vatandaşların ve kurban satıcılarının ihtiyaçlarına göre düzenlenen alanda sabahın ilk saatlerinden itibaren çalışmalara başlayan Çankaya Belediyesi, ilçe sakinlerinin huzurlu bir bayram geçirmeleri için Çankaya Zabıtası’nın kontrolünde önlemlerini aldı.

Sabah saatlerinde araç yoğunluğunu en aza indirmek için alana giriş ve çıkışları kontrollü bir şekilde sağlayan Çankaya Belediyesi kurbanlık alana gelen araçlı vatandaşları bayram için hazırlanan otoparka aldı.

Tüm birimleriyle alanda teyakkuz halinde bulunan Çankaya Belediyesi başta Zabıta olmak üzere Fen İşleri, Temizlik, Park ve Bahçeler, Destek Hizmetleri, Sağlık Birimleri ekipleri ile vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için var titizlikle çalışmalarını sürdürdü.

Alanda tankerlerle vatandaşlara temiz su temin edilirken alana gelen vatandaşlara çay ikramında da bulunuldu. Çankaya Belediyesi, bayram boyunca yaşanması olası kazalara karşı da ambulans ve sağlık görevlilerini hazır bulundurdu.

İlçe sakinlerinin huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri için her detayı düşünen Çankaya Belediyesi, vatandaşların kurban bayramı boyunca Çankaya İletişim Merkezinin 444 06 01 numaralı hattından talep ve şikayetlerini de alacak.

sutpr4kplyejhrwnhi7wbfds.jpg

qtvozasndxb5bryjksgx3yc7.jpg

ul7w0zx5turwktrpIzv4gb12.jpg

oxt0agxnpfb1rsnua8zb7de3.jpg

y43h0vjjdbzowryh9frznaex.jpg

hns9xgmq3ae0lukbdyqpreIt.jpg

qcuixofq07g8uman9r5lxpvr.jpg

y3w0fxrkzjladmflaj1b8vp7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.