Çankaya'da Engelli Farkındalığı İçin Pedalladılar

Çankaya'da Engelli Farkındalığı İçin Pedalladılar

Çankaya Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında bisiklet gönüllüleri ile "Pedala Engel Yok Bisiklet Turu" etkinliği gerçekleştirdi. Pedallar bu kez engelsiz bir yaşam için döndü.

Çankaya Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla "Pedala Engel Yok Bisiklet Turu" etkinliği düzenledi. Eşpedal Ankara, Tüm Bisiklet Dernekleri Federasyonu (TÜBİDEF) ve Ankara Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (ABİDOSD) ortaklığıyla gerçekleşen etkinlikte bisikletçiler farkındalık için pedal çevirdi.

PEDALA ENGEL YOK

Engelli bisikletçilerin de tandem pedal çevirdiği etkinliğin hareket noktası Kurtuluş Parkı oldu. Kurtuluş'ta toplanan bisikletçiler 'Engelsiz Çankaya' yazılı tişörtler giyerek bisikletleriyle Ulus istikametine ilerledi. Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde fotoğraf çektiren grup "Çankaya’da Engelli Farkındalığı için Pedallıyoruz" sloganının yer aldığı bir afiş açarak rotalarını Ankara Garı'na çevirdi. Burada kısa bir mola veren grup Anıtpark'a pedalladı. Eşpedal Ankara üyeleri, etkinliğin son durağı olan Anıtpark'ta bir açıklama yaparak farkındalık gününe dikkat çekti. Bisikletçiler, "İyi ki farkındasınız, iyi ki buradasınız" diyerek alkışlar eşliğinde rotalarını tamamladı. 

xc39joc5p0Iiaze4duogd2wk.jpg

cggz2ibtblyeljoy934hndzs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.