Çankaya'da Çocuklar Tatili Verimli Geçiriyor

Çankaya'da Çocuklar Tatili Verimli Geçiriyor

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte hem eğlenceli vakit geçirip hem de el becerilerini geliştirmek isteyen çocuklar, Çankaya Evi’ndeki yaz kurslarında buluşuyor.

Çankaya Belediyesinin her yaştan vatandaşa hobi, kişisel gelişim ve meslek edinme kursları düzenlediği Çankaya Evleri, okulların tatil olduğu yaz aylarında da çocuklara sanat atölyeleri verimli bir tatil imkanı sunuyor. 

Haziran ayında başvuruları tamamlanan Çankaya Evleri Yaz Çocuk Kursları, öğrenci dostu projelerle 7-13 yaş arası çocukların yaz tatillerinde keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Kontenjanla sınırlı olan atölyeler yaz sonuna kadar öğrencilere ücretsiz eğitim verecek.

ÇOCUKLAR SERAMİK ÖĞRENİYOR

Çankaya Evleri Yaz Çocuk Kursları noktalarından biri olan Öveçler Nazım Hikmet Çankaya Evi’nde öğrenciler yaz tatillerini verimli şekilde değerlendirirken el becerilerini resim ve seramik öğrenerek geliştiriyor.

6 AYRI NOKTADA 5 AYRI YAZ KURSU

Çankaya Evleri Yaz Çocuk Kursları resim, dans, drama, seramik ve yoga branşlarında  Bayraktar Çankaya Evi, Esat Çankaya Evi, Mürsel Uluç Çankaya Evi, Nazım Hikmet Çankaya Evi, Yıldız Çankaya Evi ve Yüzüncüyıl Çankaya Evi’nde öğrencilere ücretsiz hizmet veriyor.

o4jgx10zqmt6hkftkd8c7sr3.jpg

fuq7au6ggzwo1jpmrtblha32.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.