Çankaya’da Asfalt Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Çankaya’da Asfalt Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Mayıs ayı başında asfalt sezonunu açan Çankaya Belediyesi, mevsim normallerinin üstünde geçen yağışlı havalardan sonra asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor. Çankaya Belediyesi, bu hafta Kırkkonaklar 358. Sokak, Ayrancı Yunus Nadi Sokak’ta onarım ve tam kaplama asfalt çalışmalarını tamamladı. Ekipler hafta sonuna kadar çeşitli mahallelerde ihtiyaç duyulan yerlerde çalışmalarını sürdürecek. Yakupabdal Mahallesinde yer alan Asfalt Üretim Tesisinde de kendi işçisi ile ilçenin ihtiyacı olan asfaltı üreten ve vatandaşın hizmetine sunan Çankaya Belediyesi, Aralık ayına dek sürecek asfalt çalışmalarında ihtiyaca göre tüm ilçede çalışmalarını tamamlamış olacak.

HEDEF 115 BİN TON

Çankaya Belediyesi, ilçede yer alan 123 mahalle ve 4 bine yakın sokakta tam kaplama asfalt ve onarım çalışması yapıyor. Sokakların yanı sıra caddelerde de asfalt çalışmalarını koordineli bir şekilde sürdüren Çankaya Belediyesi 2023 yılı için hedeflediği 115 bin ton asfaltı ilçede kullanmış olacak.

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetlerle ilçenin çehresini değiştiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Vatandaşlarımızın iyi ki Çankaya’da yaşıyorum diyebilecekleri hizmetleri birer birer yerine getiriyoruz. İlçe sakinlerimizin kendilerini rahat, huzurlu ve mutlu hissedecekleri bir Çankaya için tüm çalışma arkadaşlarımızla gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.

blgh693ywsxsl70uIcrekhid.jpg

gu0lfatzqgwpmeodj64ti81f.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.