ÇANKAYA BELEDİYESİ'NİN KURSLARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

ÇANKAYA BELEDİYESİ'NİN KURSLARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Çankaya Belediyesi, Çankaya Evlerinde vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Farklı branşlarda düzenlenen onlarca kurstan yararlanan Çankayalılar hem hobilerini geliştirme hem de bu zor günlerde...

Çankaya Belediyesi, Çankaya Evlerinde vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Farklı branşlarda düzenlenen onlarca kurstan yararlanan Çankayalılar hem hobilerini geliştirme hem de bu zor günlerde sosyal hayatın içinde olma imkanı buluyorlar. 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in “21. Yüzyılın Halk Evleri” olarak nitelediği Çankaya Evlerinde eğitimler devam ediyor. Hobi, kişisel gelişim ve meslek edindirme kurslarından çok sayıda vatandaş yararlanıyor. Örgü oyuncaktan pastacılığa, müzik enstrümanından deri işçiliğine kadar birçok farklı branşta verilen eğitimler vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.  

Kurslar, pandemi koşulları dikkate alınarak yapılıyor. Maske, mesafe ve hijyen kurallarının uygulandığı eğitimlerde, katılımcı sayısı sınırlı tutuluyor. 

YENİÇANKAYA EVLERİ GELİYOR 

Pandemi döneminde Çankaya Evlerini uzun bir süre kapatmak zorunda kaldıklarını, eğitimleri online sürdürdüklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, şu açıklamayı yaptı:

“Halkımızın kişisel gelişimine katkı sunan, meslek edinmesini sağlayan kurslarımız yüz yüze eğitimin tekrar başlamasıyla sınırlı sayıda yapılabiliyor. Normal dönemde yılda 50 bin yurttaşımıza çeşitli branşlarda eğitim imkanı sunduğumuz Çankaya Evlerimizin sayısını pandemi döneminde yaptığımız yatırımlarla çoğaltıyoruz. Yapımı devam eden Yıldız, Öveçler ve Türkan Saylan Çankaya Evlerimizin yanı sıra bu yıl temelini atacağımız Çankaya Evlerimizle daha fazla yurttaşımızın yararlanmasını hedefliyoruz. Normale dönmek ve tekrar bir arada olabileceğimiz günlere kavuşmak için tüm halkımızı maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını ve mecbur kalmadıkça evden çıkmamalarınıönemle hatırlatmak istiyorum.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.