ÇANKAYA BELEDİYESİ'NDEN EĞİTİME YOL DESTEĞİ

ÇANKAYA BELEDİYESİ'NDEN EĞİTİME YOL DESTEĞİ

Pandemi koşullarında öğrencilere maske, kolonya ve el dezenfektanından oluşan hijyen setlerini dağıtan Çankaya Belediyesi, engelli öğrencilerin okullarına erişimini kolaylaştırabilmek için...

Pandemi koşullarında öğrencilere maske, kolonya ve el dezenfektanından oluşan hijyen setlerini dağıtan Çankaya Belediyesi, engelli öğrencilerin okullarına erişimini kolaylaştırabilmek için rampa yapımını sürdürüyor.

Maltepe Ortaokulu okul yönetiminin talebi üzerine hemen harekete geçen Çankaya Belediyesi ekipleri, yoğun yağışa rağmen engelli rampasını en kısa sürede bitirmek için ara vermeden çalışmalarını sürdürdü. 

"ÇANKAYA’DA BİR KİŞİNİN MUTLULUĞU, YÜZ BİNLERİN MUTLULUĞUDUR" 

Ankara’nın kalbi Çankaya’da tüm vatandaşların mutluluğu için 7 yıldır gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Çankaya Belediyesi en çok çocukların belediyesi dedik. Onların iyi eğitim almaları için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu engelli rampası ile bir çocuğumuzun eğitimine katkıda bulunuyorsak ne mutlu bize” diye konuştu. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.