Çankaya Belediyesi Yoğun Bayram Temizliği Yaptı

Çankaya Belediyesi Yoğun Bayram Temizliği Yaptı

Günlük temizlik ve çöp toplama çalışmalarının yanı sıra kurban satış ve kesim alanında bayram sonunda yıkama çalışması da yaptı. Belediye temizlik ekipleri, dal-budak toplama ve boş alan temizliğini de ihmal etmedi.

İlçe genelindeki çöp toplama ve sokak temizliği çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, sağlıklı bir kent ortamı için çalışıyor. Bayram öncesi çalışmalarını ibadethanelerde artıran Belediye ekipleri, bayram boyunca cadde ve sokaklarda hem toplu temizlik yaptı hem de konteyner kenarlarına bırakılan budama artıklarını ve ev eşyalarını topladı.

KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANINA ÖZEL TEMİZLİK YAPILDI

Çankaya Belediyesinin Mühye’de bulunan kurban satış ve kesim alanında bayram boyunca temizlik çalışması yapan ekipler, bayramın son günü tüm alanda yıkama çalışması yaparak alanı dezenfekte etti.

KONTEYNERLERE İLAÇLAMA

Çankaya Belediyesi, semt ve mahallelerdeki büyük alanlar ile bu bölgelerde bulunan çöp konteynerlerinde kapsamlı çalışma yapıyor. Ekipler, boşaltılan konteynerleri yıkama ve ilaçlama yaparak dezenfekte ediyor. Toplu temizlik çalışmalarının yanı sıra sokakları ve konteynerleri dezenfekte eden ekipler, bozulan konteynerleri de onarıyor.

2v4bywakatchl7tlfv5Iuszd.jpg

p90a4sno1wxvfaqljchuejtc.jpg

x3jcy75dfbpo6dv9e1fvphwu.jpg

pcmlkgbwvfo2whbyqfjrupue.jpg

jx05opcIgnmbut7raql1rs8c.jpg

shzIykqvautadugcb32vw8ej.jpg

qe9n4Il56kpbaqgzsmyzwyoj.jpg

kmbtlrgo6pbfacIjelrtjge2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.