Çankaya Belediyesi Bu Yıl Da Ramazan’da Sofralarını Paylaştı

Çankaya Belediyesi Bu Yıl Da Ramazan’da Sofralarını Paylaştı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında iftar çadırları kuran Çankaya Belediyesi, bu Ramazan’da 225 binin üzerinde kişiyi sofralarında ağırladı. Çankaya Belediyesi 2014 yılından bu yana her yıl kurduğu iftar çadırlarında 1 milyon 187 bin vatandaşı ağırlamış oldu. 

Alper Taşdelen: “Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla Ramazan’da paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberliği hep birlikte yaşadık. Deprem bölgesinde ve Ankara’ya gelen depremzede vatandaşlarımızı da yalnız bırakmadık. Birlikteliğimizin daim olduğu nice Ramazanlar diliyorum”

Çankaya Belediyesi, 2014 yılından beri kurduğu iftar çadırlarında bu yıl da binlerce vatandaşı dayanışma sofralarında ağırladı. Cebeci, Türközü ve Yakupabdal Mahallesi ile 6 Şubat’ta yaşanan büyük depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta kurduğu 2 iftar çadırında binlerce vatandaşla bir araya gelen Çankaya Belediyesi, her gün yaklaşık 8 bin kişiye iftar verdi. Ramazan boyunca her akşam Zübeyde Hanım Sosyal Tesisinde sivil toplum kuruluşları ile iftar yapan Çankaya Belediyesi Ankara’ya gelen depremzede vatandaşları da iftar sofralarında konuk etti. Çankaya Belediyesi, Ramazan’da ayrıca depremzede ailelere ve Çankaya’da ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara, alışveriş olanağı sağlayan 12 bin Gıda Kart desteği verdi.

ÖRNEK DAYANIŞMAMIZ DEVAM EDECEK

Her akşam dolup taşan iftar çadırlarının dayanışma ve paylaşmanın önemli bir göstergesi olduğunu belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Ramazan’ın ruhuna uygun bir ayı daha birlikte uğurladık. Ülkemiz şubat ayında büyük bir acı yaşadı. Deprem felaketinin yol açtığı bu acıyı hepimiz yüreğimizde hissettik. Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Depremin yaralarını birlikte sarmaya devam edeceğiz. Milletimizin göstermiş olduğu örnek dayanışma hepimize umut oldu. Ayrıca Çankaya’da çok güzel bir dayanışmayı gerçekleştirdik.

DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Deprem bölgesinden Ankara’ya gelen 62 bin vatandaşımıza destek olduk. Kreşlerimize, oyun evlerimize depremzede çocuklarımızı aldık. Ekiplerimiz, misafirhane ve otellerde kalan depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek psikososyal destek veriyor. Oralarda kalan vatandaşlarımızın kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılıyor. Vatandaşımızın iyi gününde de zor gününde de yanında olmak insani görevimizdir. Belediye her kim olursa olsun halkının yanındaysa gerçek anlamda belediyedir” diye konuştu.

HERKESE AYRIMSIZ HİZMET

Belediyecilik adına tüm alanlarda hiçbir ayırım yapmadıklarını, siyasi inancı, kökeni, ne olursa olsun halka eşit hizmet götürdüklerinin altını çizen Alper Taşdelen, “Sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile hizmet eden bir Belediye olarak bu yıl da Ramazan’da paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberliği hep birlikte yaşadık. Dileğim ülkemizde dirliğin, birliğin, paylaşmanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın artarak sürmesidir” diye konuştu. 

7qvsnukiaeombfyqgh0eIxxt.jpg

ndglvpolkzhisugwfrvrja0q.jpg

bf4bx9af3ji7pdvqywt5g0pu.jpg

whjtpiysrlaugolkxIg4cqtp.jpg

ojkmafhlueusdwypxlyeckdt.jpg

bmqalf86ex4mvsxchbgoquaI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.