Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in Ramazan Bayram Mesajı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in Ramazan Bayram Mesajı

Alper Taşdelen: 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle bu Ramazan hepimiz için buruk geçti. Birlik ve beraberlikle bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Kaybettiğimiz canlarımızı yerine getiremeyiz ama geride kalan yurttaşlarımızın yaralarını el birliği ile sarmaya devam edeceğiz, umudumuzu kaybetmeyeceğiz. 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yayımladığı mesajla vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı. Taşdelen, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin yaralarını dayanışma ve birliktelikle sarmaya devam edeceklerini vurguladığı bayram mesajında şunları söyledi:

“Ramazan; kardeşliktir, birlik ve beraberliktir, sofraları paylaşmaktır, bereketi paylaşmaktır. Biz de bu duygularla 2014 yılından bu yana kurduğumuz iftar çadırlarımızı bu Ramazan’da da kurarak soframızı paylaştık. Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta ve Çankaya’da kurduğumuz iftar çadırlarında binlerce vatandaşımızla sofralarımızı paylaştık. 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle bu Ramazan hepimiz için buruk geçti. Birlik ve beraberlikle bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Kaybettiğimiz canlarımızı yerine getiremeyiz ama geride kalan yurttaşlarımızın yaralarını el birliği ile sarmaya devam edeceğiz, umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Bu Ramazan da dar gelirli ailelerimizin ve Ankara’ya gelen depremzede vatandaşlarımızın yanında olduk. Temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri 12 bin Gıda Kart dağıttık. Deprem illerinden biri olan Hatay’daki çadır kentlerde çocuklarımıza bayram ziyareti yaparak oyuncak, şeker ve kitaplar götürdük.

Her birimizin ibadetimizi özgürce yerine getirdiğimiz bu toprakları bize vatan yapan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm kahramanlarımızı saygı, şükran ve minnetle anıyorum. Ülkemizin ve halkımızın birlik, bütünlüğünün sonsuza kadar sürmesini temenni ediyor, Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa barış getirmesini diliyorum. Birlikteliğimizi güçlendirecek ve geleceğe umutla yürüyeceğimiz inancıyla, halkımızın bayramını en içten duygularımla kutluyor, sağlık, huzur, esenlik diliyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.