ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 106'NCI YILI ANTALYA'DA TÖRENLERLE KUTLANDI

ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 106'NCI YILI ANTALYA'DA TÖRENLERLE KUTLANDI

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106’ncı yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Antalya’da bir dizi tören düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, UncalıŞehitliği’nde...

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106’ncı yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Antalya’da bir dizi tören düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, UncalıŞehitliği’nde düzenlenen anma törenine katılarak, şehit kabirlerine karanfil bıraktı. 18 Mart Çanakkale Zaferi kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde de anma töreni düzenlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106’ncı yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında ilk UncalıŞehitliği’nde tören düzenlendi. Törene katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de şehitlik anıtına çelenk sundu. Tören, 3 el saygı atışı yapılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Şehitlik Şeref Defteri’nin imzalamasının ardından dualar okundu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve beraberindeki heyet daha sonra şehit kabirlerini ziyaret edip, kabirlere karanfil bıraktı. Başkan Muhittin Böcek, UncalıŞehitliği’ndeki törenin ardından Vali Ersin Yazıcı ve protokol üyeleri ile birlikte Atatürk Kültür Merkezi’ndeki törene geçti. 

BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN 

18 Mart Çanakkale Zaferinin 106’ncı yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasıönünde de tören düzenledi. Törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ramazan Demir, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları ve belediye personeli katıldı. Demir’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan törende Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Çanakkale Savaşı’nda şehit olan tüm askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi bandosu eşliğinde İstiklal Marşı okundu. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.