“Çamlıca’nın Üç Gülü” Yarın Esenyurt’ta

“Çamlıca’nın Üç Gülü” Yarın Esenyurt’ta

Kültür-sanat etkinliklerine ara vermeden devameden Esenyurt Belediyesi, Mart ayı programı kapsamında ünlü oyuncu AydanŞener’in başrolde oynadığı, “Çamlıca’nın Üç Gülü” isimli tiyatro oyununu yarın ŞehitErol Olçok Kültür Merkezi’nde tiyatroseverler ile buluşturacak.

Esenyurt Belediyesi, Mart ayı kültür-sanatprogramı kapsamında Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde ünlü oyuncu AydanŞener’in başrolde oynadığı, “Çamlıca’nın Üç Gülü” adlı tiyatro oyununu yarınsaat 20.00’de tiyatroseverler ile buluşturacak. Efe Yeşilay’ın yazdığı, HakanAltıner’in yönettiği tek perdelik oyunda Aydan Şener, Ecmel İs, Işık SelinGünçe, Damla Cercişoğlu, Kahraman Sivri, Kübra Yeşilay, Efe Yeşilay ve AnılYülek sahne alacak. Vatandaşlar, ücretsiz bilet ve detaylı bilgiye, Kültürİşleri Müdürlüğünün 0212 699 64 36 numaralı telefonunu arayarak ulaşabilecek.

“Çamlıca’nın Üç Gülü” isimli tiyatro oyunununkonusu ise şöyle:

“Tiyatro sahnelerinin ünlü yıldızı AyşegülAltın, mesleğini bırakmış ve evine kapanmıştır, fakat iki sevgili arkadaşıSongül ve Nurgül, onu hayata ve sahneye döndürmeye kararlıdır. Ayşegül’ün isesahneye dönmek için bir şartı vardır: Haldun Dormen’in oyununu seyretmeyegelmesi...”

LtyCmY8GQ9BHIUKWZ3xAiTVa.jpg

LtyCmY8GQ9BHIUKWZ3xAiTVa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.