ÇALIK: KAVAKLI’YA MUAZZAM BİR MEYDAN KAZANDIRIYORUZ

ÇALIK: KAVAKLI’YA MUAZZAM BİR MEYDAN KAZANDIRIYORUZ

Yakuplu, Gürpınar ve Kavaklı Mahallerini kapsayan “3 Köy 3 Meydan” projesinin Kavaklı ayağının ilk etabı yüzde 80 oranında tamamlandı. Toplamda bin 500 metrekare alanda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Kavaklı’ya muazzam bir meydan kazandırıyoruz. ” dedi. Projenin ilk etabı tamamlandığında yeşille iç içe, tam donanımlı bir alan vatandaşların hizmetine sunulacak.

Beylikdüzü Belediyesi’nin Yakuplu, Gürpınar ve Kavaklı mahallerindeki köy içi alanları canlandırmak, bu alanları yenilemek ve yeniden kentsel yaşantıya katmak amacıyla hayata geçirdiği “3 Köy 3 Meydan” projesi hızla devam ediyor. Projenin Kavaklı ayağının toplamda bin 500 metrekareden oluşan ilk etabı yüzde 80 oranında tamamlandı. İlk etaptaki çalışmalar sonlandığında yeşille iç içe, tam donanımlı bir alan vatandaşların hizmetine sunulacak. Kavaklı Köy Meydanı ve yakın çevresini kapsayan proje tamamlandığında ise dinlenme alanı, çocuk oyun alanı, etkinlik alanı ve trafiğe kapalı yürüyüş yolu gibi fonksiyonel alanlar bölgeye kazandırılacak. Yapısal ve sosyal donatı alanlarının da yer alacağı proje, bölge halkının sosyal ihtiyaçlarına da cevap verecek. Gerekli tüm ulaşım düzenlemelerinin yanı sıra arazi eğiminden faydalanılarak oluşturulacak kapalı otoparkla da bölgenin otopark ihtiyacı karşılanacak.

Başkan Çalık çalışmaları yerinde inceledi

Projenin son durumunu yerinde inceleyerek bilgi alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “3 Köy 3 Meydan projemiz hızla devam ediyor. Kavaklı Mahallesi’ndeki çalışmalarımızın ilk etabında yüzde 80 seviyesine geldik. Bu alanı en kısa sürede vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Kavaklı’ya, komşularımızın nefes alabilecekleri ve çok daha iyi ortamlarda bir araya gelebilecekleri muazzam bir meydan kazandırıyoruz.” ifadelerini kullandı. Başkan Çalık ayrıca, sahada vatandaşlarla da sohbet ederek projeye dair fikirlerini aldı.

uywjdenI6t7dkro9rcgiyfpb.jpg

nhtzgrjwps3ak026cy1oe8fi.jpg

xbjzuqcy2qgd5ln1hvd0nasx.jpg

cn9quxyltcebqzgynm4dkwo8.jpg

xmIgigrsouaj80kfpydhqtlq.jpg

ugh4nk2xy1om8ey0vhegdjqs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.