Çabalar Depremzede Vatandaşın Mağduriyetini Azaltmak İçin

Çabalar Depremzede Vatandaşın Mağduriyetini Azaltmak İçin

 

BaşkanZeydan Karalar, 2 haftayı aşkın süredir depremzedelere yemek hazırlananPayhane’yi ve yardımların toplandığı merkezi ziyaret etti, incelemelerdebulundu.

 

Büyük tahribatyaratan depremlerin yaşandığı ilk andan itibaren halkın yanından bir an olsunayrılmayan ve ihtiyaçların karşılanması için bütün olanakları seferber eden AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, depremzede vatandaşın yaralarınındaha çabuk ve etkili sarılması için sahadan ayrılmıyor.

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, afetin ilk gününden itibarendepremzedeler için yemek hazırlanan, Büyükşehir bünyesinde kadınların mesleköğrenmesi ve ekonomik olarak güçlenmesi amaçlarıyla faaliyet gösterenPayhane’yi ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı, yoğun emek harcayankadınlara ve personele teşekkür etti.

Hayırseverlerceyapılan yardımların toplandığı bağış toplama merkezini de ziyaret eden BaşkanZeydan Karalar, battaniye, ısıtıcı, yatak, kıyafet, hijyen seti, bebek bezi,bebek maması gibi acil ihtiyaçları giderecek ürünlerin tasnif edilipdepolandığı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı merkezde inceleme yaptı.

ojkrsuxklbvwzlIect6uqxya.jpg

lmyed2gkrrdIzh6yj39upsvt.jpg

hmygcfy9gx52widlv8qszrzu.jpg

ghycsbdl4laefprn2pmbzy9u.jpg

9tb6pkx2rsxIqdwvlfcrfpzo.jpg

goltxbewpnyh61nr28fvqrvs.jpg

90xl2s6vzdwc1ktxqpztyowr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.