Büyükşehirden Serikli Arıcılara Kovan Desteği

Büyükşehirden Serikli Arıcılara Kovan Desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Başkan Muhittin Böcek’in yerelden kalkınma ilkesiyle kırsal bölgelerdeki üreticilere desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda bal üretiminin yoğun olduğu Serik’te arıcılara 400 arı kovanı teslim edildi. Antalya Arı Yetiştiriciler Birliği üyesi olan Muhammet Acar ve kovan desteğinden faydalanan üreticiler durumdan memnuniyetlerini dile getirerek, Başkan Muhittin Böcek’e teşekkürlerini ilettiler.

Geçen Sene 100 Bu Sene 400

22 yıldır arıcılıkla ilgilendiğini söyleyen Antalya Arı Yetiştiriciler Birliği üyesi Muhammet Acar Başkan Muhittin Böcek’in her konuda kendilerine destekte bulunduğunu dile getirerek şöyle devam etti. “Muhittin başkanımızın, üretimin tarımdan, kırsaldan başladığı bilinci bizler için çok önemli. Geçen sene 100 adet arı kovanı talebimizi karşılayan başkanımızdan bu sene 400 adet daha hibe geldi. Kovanlarımızı arıcılarımıza Çiftçi Kayıt Sistemi’ne göre dağıtımlarını gerçekleştirdik. Tüm arıcılar adına başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hastaya İlaç Gibi Geldi

Serik Haspınar Mahallesi’nde tarım ve arıcılık faaliyetleri ile ilgilenen Mehmet Tekin ise “Kırsal kalkınmaya verdiği destekten dolayı Muhittin Başkan’a çok teşekkür ediyoruz. Arıcılara destekleri bizleri çok mutlu ediyor. Daha önce böyle bir yardım görmedim. Bizler için bir ışık oldu. Fiyatların artmasından ötürü arı kovanı alamaz hale geldik. Bu destek hastaya ilaç gibi geldi. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

 

bxhwIevcqjcvge2j9kuzpyir.jpg

9lyjnuwhyd0ptvmefc51tzha.jpg

pc2kI8fgbqtolme39g50zxwj.jpg

haux3iedbjd1e6lckfzzbjqf.jpg

tkyfnscetxbqw6yd1ou8g2wd.jpg

felouacwgbq3vbnqxjhkomte.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.