Büyükşehir Yeni Hizmetleri Adanalılarla Buluşturmaya Aralıksız Devam Ediyor

Büyükşehir Yeni Hizmetleri Adanalılarla Buluşturmaya Aralıksız Devam Ediyor

Başkan Zeydan Karalar; “Zor şartlara rağmen büyükhizmetler yaptık, önümüzdeki süreçte daha fazla hizmeti hemşehrilerimizlebuluşturmaya kararlıyız,”

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan; Fevzipaşa ve Aydınlarmahalleleri ile Öğretmenler Bulvarı’nı birbirine bağlayan Vefa CaddesiKöprüsü’nün açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, siyasiler, muhtarlar ve bölgesakinleri katıldı.

ALT GEÇİT VE ÜST GEÇİT DE YAPILACAK

Törende konuşan Başkan Zeydan Karalar, uzun yıllardırgerçekleştirilmemiş önemli bir hizmeti hayata geçirmenin mutluluğunuyaşadıklarını belirtti. Başkan Zeydan Karalar, “Öğretmenler Bulvarı ile Aliyaİzzet Begoviç Bulvarı’nın kesiştiği noktaya alt geçit, D-400’den  aynı noktaya gelenler için de üst geçityapılacak. Böylece bölgede trafiği rahatlatmayı planlıyoruz. Biz halkımızınparasını güzel işler için kullanıyoruz. Böyle yapmazsak Adana BüyükşehirBelediyesi’ni çok kötü bir durumdan bugünlere getiremezdik” dedi.

Kentin problemlerini çok iyi bildiklerini, gece gündüz,durmadan çalıştıklarını ifade eden Başkan Zeydan Karalar, 40-50 yıldır devameden problemlerin tamamını bir anda ortadan kaldırmanın zor olduğunu ancakmesai mefhumu gözetmeksiniz çaba göstermeye, hizmetleri art arda halklabuluşturmaya devam ettiklerini anlattı.

GELDİĞİMİZ DURUM ADETA MUCİZE

Borç batağında devraldıkları belediyeyi, devasa hizmetleriborçlanmadan yapabilecek hale getirdiklerini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, “Şuanda Adana’yı şantiyeye çevirmiş durumdayız. Önemli yollar yol yapıyoruz, 81otobüs, 160’a yakın iş makinesi aldık, çalışanlarımızın ücretlerini zamanındaödüyoruz. Bunların tamamını bir kuruş borçlanmadan yaptık, yapıyoruz.Belediyeyi aldığımız halden bugünkü hale getirmek adeta bir mucizedir. Adana’nınproblemlerinin tamamını biliyorum. Problemlerin nasıl çözüleceğini debiliyorum. Önemli ölçüde çözdüğümüz problemler var, çözeceğimiz problemler demevcut. Adana’nın gerçek potansiyelini; turizm, gastronomi, tarih de dahilortaya çıkarmak için çalışmalar yaptık ve tüm bunları sürdürüyoruz. Geçmişlekıyasladığımızda medyada bugün Adana’nın güzellikleri ve olumlu yönlerikonuşuluyor” diye konuştu.

Yeni hizmetlerin yolda olduğu müjdesini veren Başkan ZeydanKaralar, katılımcılarla birlikte Vefa Köprüsü’nün açılışını yaptı.

Muhtarlar ve bölge sakinleri, Başkan Zeydan Karalar’ahizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

fxudtgzrbrwf62jmlq5qyvsc.jpg

uwafi7qwxjboths5tvcar4ge.jpg

Icqjwgn2j804lrfrfp56m7kh.jpg

93dyerz2bpxcxakIaqtuuz5f.jpg

m8yqp6zlavhrhkxevsumn5ut.jpg

6haceIu7zbo3jtmn2rfypmxv.jpg

vnIavr6ypd8feglonz9qjcob.jpg

fjloqfaey9vtekmxkaIb1g3r.jpg

mttlxce4wr5f1v0z2pksrgcj.jpg

okwzgw0xchk2puIrb5fua8tx.jpg

c5gib3vnoon0m87ytyvubdfl.jpg

yx6ujcez5wo1vnupkfjlhv0s.jpg

1e6rvouzrIsatlqew48myhfq.jpg

jnu6dl1rxtufe7ww42pq5yv3.jpg

dacjgzbwm1iv8bqzjk795ued.jpg

ryhszbvIkdgzpcqnv4paxr8c.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.