Büyükşehir’in Ücretsiz, Üniversite Sınavına Hazırladığı Gençler, Yine Büyükşehir’in Sponsorluğuyla Atatürk Filmini İzledi

Büyükşehir’in Ücretsiz, Üniversite Sınavına Hazırladığı Gençler, Yine Büyükşehir’in Sponsorluğuyla Atatürk Filmini İzledi

Atatürkfilmini gençlerle birlikte izleyen Başkan Zeydan Karalar, “Laik, demokratikCumhuriyeti korumak için hepimize önemli görevler düşüyor” dedi.

 

AdanaBüyükşehir Belediyesi’nin Kuruköprü, Ceyhan ve Kozan’da ücretsiz üniversitesınavlarına hazırladığı bin genç, Adana Büyükşehir Belediyesi’ninsponsorluğuyla Atatürk Filmi’ni izledi.

 

Esas01 Alışveriş Merkezi’ndeki 7 salonda filmi izlemek için toplanan gençlere hitapeden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ünhayatını konu alan ‘Atatürk’ filmini bugün gençlerimizle izliyoruz. Zekası,yetenekleri, askeri dehası ve geniş kültürüyle hayal ettiği uygar toplumukurmak için mücadele eden Ata'mızın hayatının anlatıldığı filmde emek harcayantüm ekibi yürekten kutluyorum” dedi.

 

Başkan Zeydan Karalar,gençlere hitaben şunları söyledi: “Gençlerhepimize büyük ve ağır sorumluluk düşüyor. Bu ülke dünyanın en güzel ülkesi.Aslında en mutlu ülkesi de olabilir. Öyle potansiyelimiz var. Mustafa KemalAtatürk’e layık bir ülke olabilmek için Allah vergisi değerlere ve güzellikleresahibiz. Bunu başarmak için gençlerimize çok büyük görev düşüyor. LaikDemokratik Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundanayrılmamamız lazım.”

 

BaşkanZeydan Karalar Atatürk filmini gençlerle birlikte izledi.

y7fsuo95I0pv8diuahlobefp.jpg

3b4Ii7zzrtqsugwgxuj9vaho.jpg

7c3qjp0mxoxwntzfps8cndal.jpg

em5s7xfhc0n2prblzvgthxrj.jpg

hn2kuiepfwq1vjdph7w4rqcb.jpg

pajbqfdh5xufnywzqoneepzv.jpg

6cjnlxq7okzaIsmyknemoibf.jpg

dp5it2yyq1hub6x3okrbozuf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.