Büyükşehir İftar Programlarını Sürdürüyor, Halk Zeydan Karalar’ı Bağrına Basıyor

Büyükşehir İftar Programlarını Sürdürüyor, Halk Zeydan Karalar’ı Bağrına Basıyor

 

 

İmamoğlu’nda birlik beraberlik mesajları verildiAdana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla iftarsofralarında halkla buluşmaya devam ediyor. Merkez ve kırsal ilçelerde,mahallelerde gerçekleştirilen iftar programlarında halkın yoğun ilgi ve sevgigösterdiği Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İmamoğlu ilçesindegerçekleştirilen iftar yemeğinde halka seslendi. Adana Büyükşehir Belediyesi veİmamoğlu Belediyesi’nin birlikte düzenlediği iftar yemeğinde birlik, beraberlikmesajları verildi.

 

 

İmamoğlu ilçesinde gerçekleştirilen ve ilçe halkının yoğunkatılım gösterdiği iftar yemeğine, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse ilebirlikte katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “KasımKaraköse kardeşimiz İmamoğlu’nda çok güzel işler yaptı. Çok zor durumdakibelediyeyi bugünlere getirdi. Biz de Adana Büyükşehir Belediyesi olarakhalkımızın yanında olduk, destek verdik, desteğimiz bundan sonra da sürecek.  Ramazan ayınız mübarek olsun, Kadir Gecenizmübarek olsun, Ramazan Bayramınız da şimdiden kutlu olsun” dedi.

 

 

Başkan Zeydan Karalar sözlerini şöyle sonlandırdı:“Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk İlkelerine, Misak-ı Milli’ye, vatanın bölünmezbütünlüğüne, vatanına ve bayrağına yürekten bağlıdır, hiçbir şey de bunudeğiştiremez.”

hs4coh8qxzluvarp6w3qunac.jpg

fvdmcg1rj09iky8h3pls47Ix.jpg

xxbp2ueknye9m3kvIw7irjwu.jpg

27mhv9n5uofqcsqiw1pggnto.jpg

9nxwyhmicx24osapu1dgd6r7.jpg

85hms3vuel9krutpycfjd7mI.jpg

gec80rdchv5qm4mdqjtun6sy.jpg

7jpal8omkinjyftrrqongulw.jpg

8yubyo6vrkoe4I51hfsnqrbn.jpg

ocyqmpetiklgsulhvbzf0wuz.jpg

pwzm6p28xlbb9zt0sua5gvtw.jpg

t7z8cbddjspwqr94zyvqlIuf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.