Büyükşehir Destekli Kadın Emeği Pazarı Kuruldu

Büyükşehir Destekli Kadın Emeği Pazarı Kuruldu

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve AileHizmetleri Dairesi tarafından, üreten kadınların emeklerinin sergilendiği KadınEmeği Pazarı’nın dördüncüsü düzenlendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve AileHizmetleri Dairesi Başkanlığı; kadın kooperatifleri, kadın girişimciler vekadın üreticilerin kendi imkânları ile ürettiği, elemeği hediyelik ürünleri, Kadın Emeği Pazarı’nda dördüncükez Adanalıların ziyaretine açtı.

 

“Ürettikçe Hep Güçlü” sloganıyla kurulan veAdana’da faaliyet gösteren kadın kooperatifleri ile kadın üreticilerininkatılımıyla dördüncü kez açılan Kadın Emeği Pazarı,  Mahfesığmaz Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı’ndaziyaretçilerini ağırladı.

 “”Kadın Emeği Pazarı” ile el emeği göz nuru; takı, örgü, tığ, dikiş, süsleme, boyama,el yapımı çanta, örgü bebek, kanaviçe, seramik, çini, mum, doğal taş süsleme,cam, resim ve benzeri alanlarda üretilen birbirinden renkli ürünler satışasunuldu. El emeği ürünlerinin yer aldığı stantları ziyaret eden vatandaşlar,sevdiklerine özgün hediyeler almak için KadınEmeği Pazarı’nda alışveriş yaptı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve AileHizmetleri Dairesi Başkanlığı, 2023 yılıiçerisinde toplam 320 satış standı kurarak, kadınların ekonomik hayatakatılımlarına destek oldu.

 

am8ptkfsv7qbf051zIj3wnks.jpg

cgu2kqn6d4ipnrekafjoosy9.jpg

lp60orgwgm3svdcfnquzdh5I.jpg

cwlzo51dpky9dsjzhmgavxsk.jpg

wvphteovu5ydt6ml3lc4wor9.jpg

psqxvqny6vffzzbburrilphh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.