Büyükşehir’den Kozan’da İftar

Büyükşehir’den Kozan’da İftar

 

AdanaBüyükşehir Belediyesi, Kozan Belediyesi ile birlikte, Şehit Asteğmen MustafaFehmi Kubilay Meydanı’nda iftar yemeği verdi. Kozanlıların yoğun katılımgösterdiği iftarda konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,Kozanlılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Kozan’açok önemli hizmetler yaptıklarını ve birkaç köy yolu eksiğinin de bu yıltamamlanacağını belirten Başkan Zeydan Karalar, Kozan halkının sevgisine layıkolmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.

Kozan’adoğalgaz gelmesi için AKSAGAZ’ın çalışma gerçekleştirdiğini, bu nedenleyolların kazıldığını, normalde bu çalışma için belediyeye para ödenmesigerektiğini ama halkın doğalgaza ulaşmasının önündeki zorlukları azaltmak içinbu ödemeyi talep etmediklerini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, kışa girmedenkazılan yolların da yapılacağını açıkladı.

BARIŞ,DİNGİNLİK VE GÜZEL SÖZ İSTİYORUZ

Ramazanayını; insanların düşmanlıkları bir kenara bırakması, kucaklaşması ve barışmasıdolayısıyla çok sevdiğini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, “Ülkemiz de artıkbarış, dinginlik, iyi söz istiyor. Kötü söz, hakaret, kavga istemiyoruz. Artıkülkemizde de huzur, barış ve sevgi ortamı hakim olsun istiyoruz. RamazanBayramı’na güzellikler ve huzur içinde girmeyi istiyoruz. Şimdiden RamazanBayramı’nızı kutluyorum. Hiç merak etmeyin bu kardeşiniz sizin için 24 saatçalışmaya devam edecek” dedi.

HALKZEYDAN KARALAR’I BAĞRINA BASTI

Kozanhalkının Başkan Zeydan Karalar’ı sevgi gösterileriyle karşılayıp, bağrınabastığı iftar yemeğinde Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da Kozanlılara hitapetti, iftar programı için Adana Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

kdfieg9xtIbk80y6jj57zhcr.jpg

gpk3wqy9fubcvspj5h6ura7e.jpg

ppzcecizgjfbvalgok9rutex.jpg

68spcvznmubhah9wu7eotnka.jpg

kh0qcxvhuo91ldpafebrimcg.jpg

xt2xy1ageh4u7kzodjIyrspf.jpg

wnaas0bmrghoeq4etucpdvIj.jpg

artrucqn0z6s3lgy7gxevf8s.jpg

2usqwdlq1v8mehxl6stbd4y0.jpg

fmouhts3r48b0ptp6mdnjIh9.jpg

aepcvuxIufflr3jqnhbozkos.jpg

vr3dn6pqw4t85ggmjeIkcbxo.jpg

ylgpzrtun7hzn6pjawqb2hbx.jpg

pjjbsu4crIhadwyu639ldbr5.jpg

5n2kIjchhmu3c4qr1wbq9yko.jpg

rojIlxuedcnlpxs8phzq4u3i.jpg

7vycdkgwpzjmtIlc10qfi25r.jpg

s3mtxhqdv1c06ek4sbmg2j5z.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.