BURHANİYE BELEDİYESİ'NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS MÜJDESİ

BURHANİYE BELEDİYESİ'NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS MÜJDESİ

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, eğitimde fırsat eşitliği ilkesi kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik bir burs projesi hayata geçireceklerini...

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, eğitimde fırsat eşitliği ilkesi kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik bir burs projesi hayata geçireceklerini müjdeledi. Başkan Deveciler, "Burhaniye Belediyesi olarak, yarınlarımıza şekil verecek olan geleceğimizin teminatı, üniversiteli gençlere destek sağlamak amacıyla bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu amaçla bu yıl üniversiteye kayıt yaptıran ve okumakta olan ilçe sınırlarımızda kendisi veya ailesi ikamet eden gençlere, öncelikle asgari ücretle çalışan tek maaşlı ailelerin çocuklarına burs yardımı vereceğiz" dedi.

Ailelerin eğitim masrafı yükünü bir nebze hafifletmek istediklerini söyleyen Başkan Deveciler, "Burhaniye Sosyal Etkinlik Merkezimizden, kreşlerimize kadar kurduğumuz çok sayıda tesisle ilçemizdeki gençlere verdiğimiz eğitim desteğini ek bir hizmetle sürdürüyoruz. Yarının önemli noktalarında yer alacağına inandığımız üniversite öğrencilerimize imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya devam edeceğiz. Gençlere inanıyor ve onlarla gurur duyuyoruz. Bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

SON BAŞVURU TARİHİ 8 EKİM 2021

Kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, başvuru için istenilen belgelere www.burhaniye.bel.tr  internet sitesinden ulaşacak. Kayıt için gerekli belgeleri hazırlayan öğrenciler, 23 Eylül-8 Ekim 2021 tarihleri arasında Burhaniye Belediyesi Halk Masasına gelerek ön başvuru belgelerini tamamlayarak, Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü'ne teslim edecek. BaşvuruLAR, 8 Ekim 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar sürecek. Bu tarihten sonra gelecek başvurular, değerlendirmeye alınmayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.