BURHANİYE BELEDİYESİ KENT TİYATROSU 22. SANAT YILINA "MERHABA" DİYOR

BURHANİYE BELEDİYESİ KENT TİYATROSU 22. SANAT YILINA "MERHABA" DİYOR

“Sanatta 22.Yıl” sloganıyla tiyatroseverlerin karşısına çıkacak olan Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosu için 2021-2022 yılı yeni dönem oyunculuk kayıtları...

“Sanatta 22.Yıl” sloganıyla tiyatroseverlerin karşısına çıkacak olan Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosu için 2021-2022 yılı yeni dönem oyunculuk kayıtları başladı.

8-12 yaş Drama Grubu, 13-18 yaşÇocuk ve Gençlik Oyunları Grubu,19-45 yaş Yetişkin Oyunları Grubu olmak üzere üç ayrı kategoride açılan kurslara kayıtlar, 18 Eylül-15 Kasım arasında Burhaniye Belediyesi masasında yapılacak.

Atölye ve oyun hazırlığıçalışmalarına başlayacaklarını bildiren Genel Sanat Yönetmeni Uğur Mamuk, her yaştan oyuncu adaylarını beklediklerini söyledi. 

BBKT’nin Burhaniye’nin sanat hayatındaki önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Sanat emekten doğar ve yetişir davranış, karakter, adalet gibi bir çok olgunun rafine edilmesine yardımcı olur. Sanat dünyaya renk verendir. Bu renklerin hiç solmaması adına bizlerde sanatın ve sanatçının her zaman yanında olacağız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.