BURHANİYE BELEDİYE BAŞKANI DEVECİLER'DEN CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NA ZİYARET

BURHANİYE BELEDİYE BAŞKANI DEVECİLER'DEN CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NA ZİYARET

Bu sene 2'ncisi düzenlenecek Burhaniye Kitap Fuarı ve 31'inci Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali için Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Burhaniye Belediye Başkanı Kemal Deveciler,...

Bu sene 2'ncisi düzenlenecek Burhaniye Kitap Fuarı ve 31'inci Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali için Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Burhaniye Belediye Başkanı Kemal Deveciler, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'ne çıkartma yaptı.  Genel Sekreter ve Genel Başkan Yardımcıları ile bir araya gelen Deveciler, son olarak da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Burhaniye’ye yapılan yatırım projeleri hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulunan Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Deveciler, Cumhuriyet Halk Partisi politikaları ve sosyal belediyecilik anlamında atılan adımları değerlendirdi.

Başkan Deveciler, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu 2'ncisi düzenlenecek Burhaniye Kitap Fuarı ve gelenekselleşen 31'nci Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivaline davet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.