Burhanettin Bulut'tan 'Adana Operasyonu' Açıklaması: İktidar Her Seçim Öncesinde Bunu Yapıyor

Burhanettin Bulut'tan 'Adana Operasyonu' Açıklaması: İktidar Her Seçim Öncesinde Bunu Yapıyor"

CHP Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Adana Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan operasyona dair açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, "İktidarın seçim öncesi yaptığı en önemli iş algı. İktidarın algı operasyonu normalleşti ve her seçim öncesinde yapıyor bunu devletin kurumlarını kullanarak" dedi.

Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın programına konuk olan Genel Başkan Yardımcısı Bulut şöyle konuştu:

"İktidarın seçim öncesi yaptığı en önemli iş algı. Ceyhan Belediyesi'nde de yapılmıştı. 3 gün boyunca abluka altına alınmıştı belediye. Günlerce Adana Ceyhan Belediye Başkanı konuşuldu, 3 ay hapis cezası aldı ancak şu an bu suçlamalar kaldırıldı. Sonradan ortaya çıktı ki tapeleri değiştirmişler. Mahkeme sesin kendisinin dinlenmesini talep edince belediye başkanının hiçbir suçu olmadığı ortaya çıktı. Bu sürekli yapılır hale geldi. İktidarın algı operasyonu normalleşti ve her seçim öncesinde yapıyor bunu devletin kurumlarını kullanarak."

Başkan Zeydan Karalar'a destek olmak için Adana'ya geçeceğini açıklayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut şu ifadeleri kullandı:

"Ankara'dan Adana'ya geçme kararı aldım. Adana'ya gidip arkadaşlarımın yanında olacağım. Zeydan Karalar tecrübeli bir arkadaşımız ama yine de yanında olmamız gereken bir gün. Bu operasyonların siyasi ve algı operasyonu olduğu çok net. Tekrar söylüyorum biz arkadaşlarımızın yanındayız ama suça bulaşmış kişileri bunun dışında tutuyorum."

Genel Başkan Yardımcısı Bulut, konuya ilişkin sosyal medya hesabından da açıklamada bulundu. Bulut paylaşımında, "AKP, yerel seçim kampanyasının startını Adana’dan verdi. Adana’da kazanamayacağını gören iktidar, kamu gücünü kullanarak 'algı operasyonlarına' başladı. Belediyelerimizin sosyal belediyeciliği eksiksiz yerine getirmesi, yolsuzlukları, israfı, talanı ortadan kaldırması belli ki iktidarı rahatsız ediyor. Ne yaparsanız yapın, doğru duvar yıkılmaz!" ifadelerini kullandı.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.