BUCA BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ, MİNİKLERİN SORULARINI YANITLADI

BUCA BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ, MİNİKLERİN SORULARINI YANITLADI

Bucalı minik öğrenciler, Hayat Bilgisi dersi ödevlerini yapmak için Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ı ziyaret etti. “Belediye başkanın görevleri ve belediye çalışmaları” hakkında...

Bucalı minik öğrenciler, Hayat Bilgisi dersi ödevlerini yapmak için Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ı ziyaret etti. “Belediye başkanın görevleri ve belediye çalışmaları” hakkında soruları yanıtlayan Başkan Kılıç, elektronik sistem üzerinden Buca’nın planlarını anlattı. 

Buca Tuğsavul İlkokulu’nun 3’üncü sınıf öğrencilerinden Elif Tulunay ve Muhammet Emir Karahan, Hayat Bilgisi dersinde aldıkları yerel yönetimlerle ilgili ödev kapsamında Başkan Kılıç’ı ziyaret etti.

Minik öğrenciler, “Belediye başkanının görevleri, belediyenin hizmetleri, Buca için yapılacak çalışmalar” hakkında Başkan Kılıç’a sorular sordu.

BUCA’NIN GELECEĞİİÇİN ÇALIŞMALARI ANLATTI

Çocuklarla birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Kılıç, sorulara tek tek yanıt verdi. Belediyenin görevleri, çalışma ve yönetim şekliyle ilgili bilgiler veren Kılıç, elektronik sistem üzerinden Buca’nın yapısını ve yürütülecek çalışmaları anlattı. Kılıç, Buca’nın geleceği için ileriye dönük yeşil alanların artırıldığı, çarpık kentleşmenin ortadan kaldırıldığı bir kent için yürütülen imar planıçalışmaları yürüttüklerini belirterek, ayrıntıları minik öğrencilerle paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.