BU ÜLKEYİ BİZİM İÇİN VATAN KILANLARA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

BU ÜLKEYİ BİZİM İÇİN VATAN KILANLARA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gaziler Günü dolaysıyla gazi ve şehit aileleri ile bir araya geldi. Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen programda Türkiye'nin her karışında mücadelelerinin ve zaferlerinin izleri bulunan gaziler saygı, minnet ve şükranla anıldı. Programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Başkan Çalık, "Bu toprakların huzuru ve refahı için canını hiç tereddütsüz ortaya koyan kıymetli gazilerimizin Gaziler Günü'nü minnetle kutluyorum. Gazilerimize ve bu ülkeyi bizim için vatan kılanlara çok şey borçluyuz" ifadelerini kullandı.

19 Eylül Gaziler Günü'nde Beylikdüzü Yaşam Vadisi Çanakkale Zafer Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Avcılar Temsilciliği Başkanı Nurettin Ağaoğlu ve gazilerin katılımıyla gerçekleşen törenin ardından Başkan Çalık, gaziler ve şehit aileleri ile yemekte bir araya geldi.

Çalık: Kahraman gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyorum

Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "Bu toprakların huzuru ve refahı için canını hiç tereddütsüz ortaya koyan kahraman gazilerimiz ve kıymetli şehit aileleri ile bir araya geldik. Gazilerimize ve bu ülkeyi bizim için vatan kılanlara çok şey borçluyuz. Çok büyük zorlukların içerisinden geçerek bu vatan için mücadele eden ve ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi de rahmetle anmak istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerinden asla vazgeçmeyen yönetim anlayışıyla bu kenti yönetmeye devam edeceğiz. Bizi biz yapan değerleri asla unutmayacağız. Vatanımızı korumaya, değerlerimizi yaşatmaya devam edecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan asla şaşmayacağız. Bu vesileyle tüm kahraman gazilerimizin Gaziler Günü'nü minnetle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu: Bayrağımızın özgürce dalgalanması şehit ve gazilerimizin eseridir

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Avcılar Şubesi Dernek Başkanı Nurettin Ağaoğlu ise "19 Eylül Gaziler günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün TBMM tarafından Gazi ünvanlıyla taçlandırıldığı bir gündür. Üzerinde yaşadığımız toprakların bizler için vatan dönüşmesi, bayrağımızın özgürce dalgalanması şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz eseridir. İnanıyoruz ki vatan olan bu topraklar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır. Bu vesileyle tüm gazilerimizin Gaziler Günü kutlu olsun. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık böyle güzel bir günde bizleri bir araya getirdiği için kendisine çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

qlaz5m8mdt6zgxf0ab3wg4vv.jpg

qsfpmhwe4gocszybea5fqgvu.jpg

bzrgwyomnh8fdIxo4pmu1ulv.jpg

mu04hmvlyb6zdawqnwktvqsf.jpg

ab1uqxgtvm9zwdlpv3ygk0fl.jpg

pu3uekxieojlzwocklbqs1gn.jpg

ny05be6afhlyfqusa91mlxcj.jpg

wgvh5ly0vp9jaukrcIzg2iox.jpg

wyxqjaevkvdmzd9obrxt0oar.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.