BU FESTİVAL TAM KAĞITHANE BELEDİYESİ’NE GÖRE

BU FESTİVAL TAM KAĞITHANE BELEDİYESİ’NE GÖRE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Başkent Millet Bahçesi'nde gençlere yönelik olarak açılışı gerçekleştirilen Tam Bana Göre Festivali’ne, Kağıthane Belediyesi de gençl

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen Gençlik Festivali 21 Kasım'a kadar devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada '2023 seçimlerinde 6 milyondan fazla gencimiz ilk defa oy kullanarak ülkesi ve kendi geleceği için siyasi irade ortaya koyacak. Önümüzdeki seçimlerin kilidi şu veya bu parti değil gençlerimizdir.' dedi.
Festivalin hayırlı olmasını dileyen ve festival bünyesinde 6 gün boyunca çok sayıda etkinliğin gerçekleştirileceğini belirten Erdoğan, festivalde belediyelerin gençler konusunda yaptıkları çalışma ve projeleri birbirleriyle paylaşacaklarını da ifade etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yerel Yönetimler ve Gençlik Projeleri Yarışması'nın ödüllerini verecekleri belediyeleri ve belediye başkanlarını tebrik ederek, ilkinin açılışını yaptıkları gençlik festivalini gelecek yıllarda daha da geliştirerek sürdürmeyi ve geleneksel hale getirmeyi planladıklarını bildirdi.
Genç Başkan Gençlik Festivali'nde

Kağıthane Belediyesi de gençlik projeleriyle festivale katıldı. İstanbul'un en genç belediye başkanları arasında gösterilen Mevlüt Öztekin tüm gençleri festivale davet ederek; '' Burada her bir belediyemiz gençlerimiz yararına olacak projelerini tanıtıyor. Kağıthane Belediyesi olarak biz de projelerimizle gençlerimizin hayatını kolaylaştırmaya, onları ileri taşımaya odaklandık. Gençhane, Uygulamalı Eğitim Platosu, Kültür ve Sanat Akademileri, Uzay Evi, Eğitim Kampüsleri, Stüdyonuz Bizden, Proje Üretim Merkezi, İstihdam Hizmet Noktası, Millet Kıraathaneleri, Sporcuhane, Yeni Okul ve Spor Kompleksleri projelerimizi gençlerimizle paylaşıyoruz. Tüm gençlerimizi projeleri deneyimlemeye festivale davet ediyorum.'' diye konuştu.

kyrlomcuf94pngdxec0bstn5.jpg

cefaxyddmjkna6excy2zh5lu.jpg

3afqylz6ogtandIpcbemyx9k.jpg

fvxdw5re19cyapm8wg2lezon.jpg

g3tdIu9hadpbhjy4akivrosf.jpg

k7vmbnzg41cusIpvhftll8yd.jpg

u6Izb2caoelxfdnn0pemavzk.jpg

rnufdu0lgqnItx7vmshbokvb.jpg

rjxkduepbsd59fceuly4lhfn.jpg

o4lmu9qgglpyipa8wmhzqssz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.