BREZİLYALI ŞARKICI MENDONÇA, UÇAK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

BREZİLYALI ŞARKICI MENDONÇA, UÇAK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Brezilyalı şarkıcı Marília Mendonça, uçak kazasında hayatını kaybetti.

Brezilyalı şarkıcı Marília Mendonça, uçak kazasında hayatını kaybetti.

Brezilyalı şarkıcı Marília Mendonça, uçak kazasında yaşamını yitirdi. Latin Grammy Ödülü adayı da olan 26 yaşındaki şarkıcının uçağı, ülkenin güneydoğusundaki Minas Gerais eyaletine bağlı Piedade de Caratinga kırsalında düştü.

Minas Gerais İtfaiyesi, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla kazayı doğruladı. Brezilya Hava Kuvvetlerine bağlı Havacılık Kazalarını Araştırma ve Önleme Merkezi (Cenipa) ise Mendonça'nın ölümüne sebep olan kazanın araştırılacağını açıkladı.

Bir konser için yolda olduğu öğrenilen Mendonça ile birlikte yapımcı Henrique Ribeiro, Mendonça'nın danışmanı ve amcası Abicieli Silveira Dias Filho ile uçağın pilot ve pilot yardımcısı olmak üzere kazada dört kişi daha hayatını kaybetti.

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, Mendonça’nın ölümünün ardından tüm Brezilya’nın, “Marilia şarkılarıyla her zaman hayatımızda olduğu için çok yakın birini kaybetmişiz gibi” hisettiğini söyledi. Rio de Janeiro Valisi Claudio Castro ise ülkenin şokta olduğunu ve yas tuttuğunu belirtti.

Mendonça, "Patroas" albümüyle 18 Kasım'da Las Vegas'ta teslim edilecek Latin Grammy Ödülü'ne "sertanejo tarzında en iyi albüm" kategorisinde aday gösterilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.