Birlikte; Sağlık, Mutluluk Ve Barış İçinde Nice Bayramlara…

Birlikte; Sağlık, Mutluluk Ve Barış İçinde Nice Bayramlara…

Birlikte; sağlık, mutluluk ve barış içinde nicebayramlara…

 

Mübarek Ramazan Ayı’nın sonunda bir Ramazan Bayramı’nadaha ulaşmanın sevincini ve manevi huzurunu yaşıyoruz. Ramazan ayı ve RamazanBayramı bizlere; küskünlüklerin, dargınlıkların sona ermesi, toplumsalbirlikteliğin pekişmesi, umudun, güzel günlere inancın çoğalması ve zordurumdaki kardeşlerimizle dayanışma sergilenmesi adına en güzel fırsat.

 

RamazanBayramı öncesinde yerel seçimleri geride bıraktığımız bir süreç yaşadık. Bizçok önemli bir başarı kazandık ve hemşehrilerimize bir dönem daha hizmet etmeşansı yakaladık. Ben seçim sonuçlarını hiçbir zaman zafer olarakdeğerlendirmedim. Çünkü zafer düşmana karşı kazanılır. Bu yarışta kimsekimsenin düşmanı olamaz. Biz farklı düşüncelere sahip siyasi partilerle rekabetettik ve seçimde başarılı olduk. Seçimi geride bıraktık ve daha önce olduğugibi bundan sonra da siyasi parti ayrımı yapmadan, bize oy verilipverilmediğine bakmadan, Adana’mızın dört bir yanına eşit hizmet götürmeye,hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimin, milletimizin veİslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, hep birlikte; sağlık,huzur, mutluluk, esenlik ve barış içinde geçireceğimiz nice bayramlar diliyorum.

 

Zeydan Karalar

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.