BEYLİKDÜZÜ'NDE HEDİYELER LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN

BEYLİKDÜZÜ'NDE HEDİYELER LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında LÖSEV yetkililerini, Engelsiz Yaşam Birimi’nde ağırladı....

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında LÖSEV yetkililerini, Engelsiz Yaşam Birimi’nde ağırladı. Etkinlikte, vakfın faaliyetleri ve lösemi ile ilgili bilgilendirici bir sunum gerçekleşti. Belediyenin LÖSEV’e yaptığı ziyarette ise yapboz, kırtasiye malzemeleri ve oyun hamurlarından oluşan hediyeler, lösemili çocuklara ulaştırılmak üzere vakıf temsilcilerine teslim edildi.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yetkilileri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Kavaklı Mahallesi’nde bulunan Engelsiz Yaşam Birimi’ni ziyaret etti. LÖSEV eğitim sorumlusu Şerife Merkit Kiremitçi, Engelsiz Yaşam Birimi öğrencilerine; löseminin ne olduğu, nasıl tedavi edildiği ve vakfın yapmış olduğu çalışmalarla ilgili sunum yaparak bilgi verdi. Etkinliğin ardından belediyenin LÖSEV’e yaptığı ziyarette ise yapboz, kırtasiye malzemeleri ve oyun hamurlarından oluşan hediyeler, lösemi tedavisi gören çocuklara ulaştırılmak üzere LÖSEV Koordinatörü Serap Şenocak’a teslim edildi.  

“LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Lösemiye karşı farkındalığı artırmak için çalışmalara devam edeceklerini belirten Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Esmer, “Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenlediğimiz etkinliğimizde birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini sergiledik. Engelsiz Yaşam Birimi öğrencilerimiz lösemiyi, LÖSEV yetkililerinden dinledi. Sonrasında ise hazırladığımız hediyeleri vakfımıza ulaştırdık. Şunu da unutmamak lazım ki bir olursak daha da güçlüyüz. Beylikdüzü Belediyesi olarak lösemiyle mücadele eden çocuklarımızın her zaman yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Bu anlamlı günde bizimle olan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.