BEYLİKDÜZÜ’NDE HALK DANSLARI RÜZGÂRI ESTİ

BEYLİKDÜZÜ’NDE HALK DANSLARI RÜZGÂRI ESTİ

Beylikdüzü Belediyesi, ilçede halk dansları rüzgârı estirdi. Bulgaristan, Gürcistan ve Beylikdüzü Belediyesi Halk Oyunları Toplulukları’nın sahne aldığı etkinlik, Samida grubu konseriyle sona erdi. Konser sonrası yaptığı konuşmada sanatçılara teşekkür ederek çiçek plaket takdiminde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü’nde barışın ve sevginin tohumlarını ekmeye devam edeceğiz. Cumhuriyet’in 100. yılına yakışır işler yapacağız ve Cumhuriyet’in değerlerinden asla vazgeçmeyeceğiz. Beylikdüzü’nde yaşayan komşularımızın hiç endişesi olmasın” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi, ilçede halk dansları rüzgârı estirdi. Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda Beylikdüzü Belediyesi Ritim Grubu’nun gösterisiyle başlayan etkinlikte Bulgaristan, Gürcistan ve Beylikdüzü Belediyesi Halk Oyunları Toplulukları sahne aldı. Vatandaşların büyük beğenisini kazanan gösterilerin ardından Gürcü dilinde 3 kız kardeş anlamına gelen ve Yudum Şahin, Damla Şahin ve Tamara Şahin kardeşler tarafından kurulan Samida grubu dinleyicisiyle buluştu. Gürcü müziğindeki polifonik şarkı söyleme üslubunu yaşatan grubun seslendirdiği parçaları vatandaşlar dakikalarca ayakta alkışladı.  

“Cumhuriyet’in değerlerinden asla vazgeçmeyeceğiz”

Konser sonrası yaptığı konuşmada Samida grubu ve halk oyunları topluluklarına teşekkür ederek çiçek plaket takdiminde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Sizi burada ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk. Beylikdüzü’nde barışın ve sevginin tohumlarını ekmeye devam edeceğiz. Cumhuriyet’in 100. yılına yakışır işler yapacağız ve Cumhuriyet’in değerlerinden asla vazgeçmeyeceğiz. Beylikdüzü’nde yaşayan komşularımızın hiç endişesi olmasın” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.