BEYLİKDÜZÜ MÜZİK FESTİVALİ BAŞLIYOR

BEYLİKDÜZÜ MÜZİK FESTİVALİ BAŞLIYOR

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Beylikdüzü Müzik Festivali, caz ve klasik müzikseverleri Yaşam Vadisi’nde buluşturuyor. 24 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde gerçekleşecek festivalde ilk olarak 24 Haziran’da bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Beylikdüzü Caz Günleri ile Vadi’de caz rüzgârı esecek. Bu yıl ki teması “Gece Klasikleri” olan 8. Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri ise birbirinden önemli isimleri Beylikdüzü’nde ağırlayacak.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen festivalleri bir araya getiren Beylikdüzü Müzik Festivali başlıyor. Caz ve klasik müzikseverleri Yaşam Vadisi’nde buluşturacak olan festivalde ilk olarak bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Beylikdüzü Caz Günleri, caz müziğin önemli isimlerini 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde ağırlayacak. 24-26 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalin ilk gününde caz müziğin güçlü seslerinden Selen Beytekin sahne alacak. Festivalin ikinci gününde ise Küba Latin Caz Grubu A lo Loco Band ile Yaşam Vadisi Küba ezgileri ile yankılanacak. Beylikdüzü Caz Günleri’nin kapanışını ise İKSV’nin yeşille cazı bir araya getirdiği Parklarda Caz etkinliği yapacak.    

Yaşam Vadisi klasik müziğin eşsiz melodileriyle yankılanacak

Bu yıl ki teması “Gece Klasikleri” olan Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri ise 27 Haziran- 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Sekizincisi düzenlenecek olan müzik günlerinin başlangıcını Violincelloduo grubu “İki Ses Bir Nefes” isimli müzik dinletisiyle yapacak. Saat 20.00’da Yaşam Vadisi’nin girişinde müzikseverleri karşılayacak olan ekibin ardından saat 21.00’da Camerata Barok İstanbul ekibi, 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde “Barok Gecesi” isimli konserleriyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri’nin ikinci gününde de “Tango Klasikleri” konseriyle Tango Neva grubu sahne alacak. 29 Haziran Çarşamba günü saat 09.00’da Yaşam Vadisi Rölyef Alanı’nda Arpli Yoga grubu "Taze Bir Nefes" isimli dinletisiyle katılımcılara arp eşliğinde daha önce denemedikleri bir yoga deneyimi yaşatacak. 30 Haziran Perşembe günü ise Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve yetenekli genç müzisyenlerden oluşan Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası ile Beylikdüzü Çoksesli Gençlik Korosu sahnede yerini alacak. Etkinlik, 1 Temmuz akşamı Kerem Görsev Trio & Oda Orkestrası'nın “Klasik Dünyanın Caz Hikayeleri” isimli gala konseriyle sona erecek.

fe9Q1dCxr82kDV0WImhBTcq4..jpeg

wj3QEJ4oIGvVqzh2cSx90PCF..jpeg

XawUfkZDpusmbScotIiRPGEe..jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.