BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİ’NDE

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİ’NDE

Beylikdüzü Belediyesi, İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde düzenlenen Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne katıldı. 2 Ekim 2021 tarihine kadar sürecek zirvede,...

Beylikdüzü Belediyesi, İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde düzenlenen Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne katıldı. 2 Ekim 2021 tarihine kadar sürecek zirvede, Yaşam Bahçesi’nden elde edilen mahsuller ile kent tarımını desteklemek amacıyla oluşturulan Umut Meyve Ormanı ve Hobi Bahçeleri’nde çoğaltılan ata tohumları büyük ilgi gördü.

Beylikdüzü Belediyesi, İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde 2 Ekim 2021 tarihine kadar sürecek olan “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi”ne katıldı. Tarımsal kalkınmada yeni politikalar ve üretici odaklıçözümler sunmak amacıyla düzenlenen zirveye, 160 belediyenin yanı sıra 300’ün üzerinde kooperatif katıldı.

Belediyelerin ve kooperatiflerin tarımsal ürünlerinin de sergilendiği alanda, Beylikdüzü Belediyesi de Yaşam Bahçesi’nden elde edilen mahsulleri ve kent tarımını desteklemek amacıyla oluşturduğu Umut Meyve Ormanı ve Hobi Bahçeleri’nde çoğaltılan ata tohumlarıyla yer aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açılış konuşmasının ardından zirveye katılan milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanları, parti yetkilileri ve kooperatif üyeleri ile birlikte belediyeler tarafından kurulan standları tek tek ziyaret ederek yetkililerden ürün ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.