BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİSİ TOPLANDI

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİSİ TOPLANDI

Beylikdüzü Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısının 1. Birleşim 1. Oturumu Beylikdüzü Belediyesi 1.Başkanvekili Serdal Mumcu başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında Beylikdüzü Belediyesi olarak yoksulluğu insan hakları ihlali olarak görüp, bununla ilgili tüm kaynakları seferber ettiklerini belirten Mumcu, “Artan maliyetler belediyelerin yükünü fazlasıyla artırıyor. Fakat çocuklar her koşulda önceliğimiz olmaya devam edecek. Hiçbir çocuğun diğerlerinden geride kalmaması için mücadele ediyoruz.” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısının 1. Birleşim 1. Oturumu, Beylikdüzü Belediyesi 1.Başkanvekili Serdal Mumcu başkanlığında gerçekleşti. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıdaki konuşmasına eylül ayında şehit olan askerleri anarak başlayan Mumcu, tüm şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm ulusa sabırlar diledi. Konuşmasının devamında ekim ayındaki önemli gün, hafta ve gelişmelere de değinen Mumcu, “Ekim ayında hep birlikte Cumhuriyetimizin 99.yılını kutlayacağız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelenin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramı’nı şimdiden kutluyorum.” dedi.

Mumcu: Hiçbir çocuğun diğerlerinden geride kalmaması için mücadele ediyoruz

Meclis konuşmasında son yıllarda ülke olarak ekonomik zorluklar yaşandığına da vurgu yapan Başkanvekili Serdal Mumcu, “Bugün ülkemizde milyonlarca çocuk geçim sıkıntısı çeken evlerde yaşıyor. Bu endişelere karşı belediye başkanımız Sayın Mehmet Murat Çalık’ın öncülüğünde ‘Beslenme Saati Uygulaması’nı başlattık. Beylikdüzü’nde bin 75 çocuğumuz için her gün beslenme çantası hazırlıyoruz. Hiçbir çocuğun diğerlerinden geride kalmaması için mücadele ediyoruz.  Bu konu siyaset üstü bir konudur. Artan maliyetler belediyelerin yükünü fazlasıyla artırıyor. Fakat çocuklarımız bizlerin her koşulda önceliğimiz olmaya devam edecek. Beylikdüzü Belediyesi olarak yoksulluğu insan hakları ihlali olarak görüyor ve bununla ilgili tüm kaynaklarımızı seferber etmeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

2. Birleşim 6 Ekim Perşembe günü

Meclis tutanaklarının okunup oylanması ile başlayan toplantı, önergelerin görüşülmesiyle devam etti. Meclis gündeminde yer alan 2023 Mali Yılı Performans Programı ve 2023 Mali Yılı Bütçe Tasarısı’nı içeren maddeler oy birliği ile Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. Gündem maddeleri kapsamında yer alan; 3,5 ve 6’ıncı maddeler oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edilirken, 4 ve 7’inci maddeler ise teklif karar olarak oy birliği ile kabul edildi. Komisyondan gelen 8’inci madde ise oy birliği ile kabul edildi. Meclis toplantısının 2. Birleşim 1. Oturumunun ise 6 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da yapılması kararlaştırıldı.

1e3ohdxas60ebk9wspmyIaju.jpg

8qrnpjf5wjei7g2Iylx0u1ox.jpg

hohtgr8cjlp3vxfyeitlkvj5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.