BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 40.ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI’NDA

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 40.ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI’NDA

Ana teması “Yaşasın Cumhuriyet” olan 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı başladı. 28 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında bini aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda, Beylikdüzü Belediyesi de yerini aldı.

40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, bini aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla yüzlerce yazarı okuyucularla buluşturuyor. Yurt içi ve yurt dışından birbirinden değerli yayınevlerini, yazarları ve okurları ağırlayan fuarda, Beylikdüzü Belediyesi de yerini aldı. Belediye’nin 10 No’lu salondaki 1026F standında; belediye tarafından 100.yıla özel hazırlanan Cumhuriyet’in Yüzleri, Geçmişten Günümüze Beylikdüzü ve Kuvayi Milliye kitapları okurlarla buluştu.

Fuar 5 Kasım’da sona erecek

Çocukları da unutmayan Beylikdüzü Belediyesi, Dünyamız Nefes Alsın, Hazine Sandığından Çıkan Sürpriz, Dünyalı Çocuk Uzayda ve Süper Su isimli belediyenin çocuk kitabı yayınlarını minik okuyuculara hediye etti. Girişin öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsiz olduğu fuar, hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuar, 5 Kasım 2023 Pazar günü 19.00’da sona erecek.

1n4exbrdezcznvxw3h2qoyts.jpg

beIw1paxr5ydqpvxcgu6nmus.jpg

mve4m8juvpahfcexlwkthay6.jpg

eqngfzwdbcaawygtxonkvj2x.jpg

l81Ioedujnv2x4obbamhwvsu.jpg

ozbmj3aphf7wclpqub8c2Iod.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.