BEŞİKTAŞLILAR, CEYLAN ERTEM'İN ŞARKILARIYLA COŞTU

BEŞİKTAŞLILAR, CEYLAN ERTEM'İN ŞARKILARIYLA COŞTU

Beşiktaş Belediyesi, İstanbullu müzikseverleri, Revival Konserleri'nin son akşamında Ceylan Ertem ile buluşturdu. Sanatçılar Parkı’nda gerçekleştirilen konsere, Beşiktaş Belediye Başkanı...

Beşiktaş Belediyesi, İstanbullu müzikseverleri, Revival Konserleri'nin son akşamında Ceylan Ertem ile buluşturdu. Sanatçılar Parkı’nda gerçekleştirilen konsere, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da katıldı.

Beşiktaş Belediyesi’nin, Getir ana sponsorluğunda ve +1 katkılarıyla 28 Ağustos’ta Moğollar Grubu ile başlayan Revival Konserleri, dün akşam Sanatçılar Parkı’nda Ceylan Ertem konseriyle kapanış yaptı. Şarkıların hep birlikte söylendiği gecede müzikseverler unutulmaz bir gece yaşadı.

Konser sonrası sahneye çıkan Başkan Akpolat, "Revival Konserleri ile 6 tane konser yaptık. Bugün sevgili Ceylan Ertem ile son konserimizi gerçekleştirdik. Gerçekten şarkılar, türküler çok güzeldi bende hayranlıkla izledim sizi. Konserlerimiz bugün son buldu. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Başkan Akpolat ayrıca Ceylan Ertem adına Tema Vakfı’na yapılan fidan bağışı plaketini de CHP Beşiktaşİlçe Başkanı Gözde Fil ile birlikte ünlü sanatçıya takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.