Beşiktaş’ta Ekolojik Yıkımla Mücadele Şenliği Düzenledi!

Beşiktaş’ta Ekolojik Yıkımla Mücadele Şenliği Düzenledi!


Çevre duyarlılığı oluşturmak için sürdürülebilir çalışmalar gerçekleştiren belediyemiz, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile birlikte Ekolojik Yıkımla Mücadele Şenliği düzenledi. Ekolojik yıkıma karşı hep birlikteyiz” mesajının verildiği şenliğe vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Konserler, atölye çalışmaları, forum, söyleşi ve sergi etkinliklerinin yanı sıra dernek ve yayınevlerine ait stantlar da şenlik süresince ziyaretçileri ağırladı.

Çocuklara ve yetişkinlere yönelik çeşitli alanlarda atölye çalışmalarıyla başlayan şenlik, forum ve söyleşilerle devam etti. Çevre temalı fotoğraf ve resim sergilerinin yer aldığı şenlikte katılımcılar, birçok dernek ve STK’ya ait stantları da ziyaret etme fırsatı buldu.

Ekolojik Yıkımla Mücadele Şenliği, akşam saatlerinde Erdal Bayrakoğlu, Baba Zula ve Yeni Türkü konserleriyle devam etti. Dinleyiciler müzisyenlerin sevilen şarkılarıyla doyasıya eğlendi. Şenliğe katılan sanatçılar, program sonrasında düzenlenen etkinlik için belediyemize ve Başkan Rıza Akpolat’a teşekkür etti. Programa katılan tüm sanatçılara belediyemiz tarafından Tema Vakfı’na yapılan fidan bağışı plaketleri takdim edildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından "Dünya Çevre Günü’nde Sanatçılar Parkımızda Ekolojik Yıkımla Mücadele Şenliği gerçekleştirdik. Günümüzde giderek artan çevre sorunlarına karşı atölyeler forumlar stantlar ve sergiler düzenlendik. Bugün bizimle olan Erdal Bayrakoğlu, Baba Zula ve Yeni Türkü'ye teşekkür ederim" cümlelerini paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.