Belediyeden Aldığı Hizmetle Hayatı Değişti

Belediyeden Aldığı Hizmetle Hayatı Değişti

Esenyurt Belediyesi’nden aldığı işitme cihazı desteğiyle yıllardıryaşadığı duyma probleminden kurtulan İpek Deli, “Sanki dünyalar benim oldu. Herşeyi daha net duymaya başladım. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt’a teşekkür ederim” dedi.

Esenyurt’ta yaşayan 65 yaşındaki İpek Deli, uzun süredir işitmeproblemi yaşıyordu. Artan maliyetlerden dolayı ihtiyacı olan işitme cihazınıtemin edemeyen vatandaşın imdadına Esenyurt Belediyesi yetişti. Duymaprobleminden kurtulmak için belediyeye başvuran İpek Deli’nin işitme cihazı talebineolumlu dönüş yapan ekipler, cihazı kısa sürede temin etti. İşitme cihazı, İpekDeli’ye uzman hekim tarafından teslim edilerek, kullanımı da anlatıldı.

“Çok YardımcıOldular”

Uzun yıllardan beri işitme sorunu yaşadığını belirten İpek Deli,belediyenin bu hizmetine kolaylıkla ulaştığını ifade ederek şöyle konuştu; “İşitmecihazı talebi için belediyeye ulaştım. İlk olarak bir form doldurdum ve formudoldurduktan kısa bir süre sonra bana dönüş yapıldı. Bu süreçte belediyepersoneli bana çok iyi davrandı, çok yardımcı oldu. İşitme cihazı ilk takıldığızaman çok mutlu oldum. Sanki dünyalar benim oldu. Her şeyi daha net ve güzelduymaya başladım. Bu hizmetleri sağlayan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt’a teşekkür ediyorum.” Yetkililer, vatandaşların hayatını kolaylaştıranmedikal malzeme desteğini sürdüreceklerini belirtti.

lkrc3ajyru80zzc61wwphhIt.jpg

a6uf27dhtsdjpwncxon0v8qq.jpg

jqt78u3sIr5mrjmfbbptdlgh.jpg

cnbgvmcakge0ydsxztxlij6m.jpg

jbyw5brcupgnjulv2isttow3.jpg

ho8zftnhjkmv3nreexjamp7x.jpg

6ttlokdc4k9hoixfa78rujvr.jpg

h4kiwvv7rjargmf2ubwnlcze.jpg

htrzzxw2d0a7aI4nprfv8o6i.jpg

nrbzydxq9suvk2hqxtoeftul.jpg

jm5sm1n6auwqhkfqnbrd0y2z.jpg

gd3mawqduvfqtptwmy42ysn9.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.