BAYRAKLI'DA YÜZME BİLMEYEN ÇOCUK KALMAYACAK

BAYRAKLI'DA YÜZME BİLMEYEN ÇOCUK KALMAYACAK

Bayraklı Belediyesi, "yüzme bilmeyen kalmasın" sloganıyla yola çıkarak, çocuklara yönelik yüzme kursu başlattı. Alanında uzman eğitmenler ve cankurtaranlar eşliğinde havuzda buluşan çocuklar,...

Bayraklı Belediyesi, "yüzme bilmeyen kalmasın" sloganıyla yola çıkarak, çocuklara yönelik yüzme kursu başlattı. Alanında uzman eğitmenler ve cankurtaranlar eşliğinde havuzda buluşan çocuklar, hem eğleniyor hem öğreniyor.

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yaz spor okulları kapsamında açılan yüzme kursu, Bayraklılıçocukları bir araya getiriyor. Pandemi tedbirleri çerçevesinde başlatılan kurslar, ilçenin her mahallesinden yoğun ilgi görüyor. 

Bayraklı sahilindeki yüzme havuzunda haftanın iki günü birer saatlik eğitimler şeklinde düzenlenen yüzme kursu, bir buçuk ay sürecek. 5-16 yaş arasındaki çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde hem öğrenecek, hem de eğlenecek.

SPORA DESTEKLER SÜRECEK

"Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı" vizyonu doğrultusunda, çocuklara ve gençlere yönelik aktivitelere önem verdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yüzmek isteyen çocukları, Bayraklı havuzuna davet etti. Sandal, Bayraklı'da sporun her alanına desteklerin süreceğini kaydetti.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.