ÇANKAYA'DA KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

ÇANKAYA'DA KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Çankaya Belediyesi karla mücadele ekipleri, Başkent'te akşam saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte yoğun mesaiye başladı. Çalışmalarını konumu yüksek mahallelerde sürdüren ekipler,...

Çankaya Belediyesi karla mücadele ekipleri,  Başkent'te akşam saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte yoğun mesaiye başladı. Çalışmalarını konumu yüksek mahallelerde sürdüren ekipler, merdivenli yolları ve kaldırımları da kürüyor.   Ankara Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak ana arterleri açan ekipler, sokakları açma çalışmalarını sürdürüyor.

Çankaya Belediyesi, Ankara’da beklenen ve dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışına karşı yol açma ve tuzlama çalışmalarına anında başladı. Geceden sabaha çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların ulaşım sıkıntısı yaşamaması için yoğun mesai yaptı. Okul, kreş ve sağlık merkezlerinin önünde çalışmalarını yoğunlaştıran karla mücadele ekipleri, merdivenli yollarda ve kaldırımlarda küreme çalışması yapmaya devam ediyor. 

Vatandaşların güvenliği açısından kaldırımları temizleyen ekipler de oluşturan Çankaya Belediyesi, kar nedeniyle oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçti. Çankaya Belediyesi, ayrıca vatandaşlardan gelen ihbarlara da anında müdahale etmek için seferber oldu.   

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.