Başkan Zeydan Karalar, Sarıçam Sofudede Mahallesi’nde Halkla Buluştu

Başkan Zeydan Karalar, Sarıçam Sofudede Mahallesi’nde Halkla Buluştu

Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar, köy ve mahalle ziyaretlerini aralıksızsürdürüyor.

Sorunları yerindetespit edip süratle çözüm üretebilmek amacıyla mahalle ziyaretlerine devam edenBaşkan Zeydan Karalar, Sarıçam ilçesi Sofudede Mahallesi'nde halkla buluştu.

Mahalle halkının yoğunilgi göstermesinden dolayı teşekkürler eden Başkan Zeydan Karalar, bölgede yolve su sorununu çözdüklerini, altyapısız tek sokak kalmaması için çalıştıklarınıifade etti.

Sarıçam’a ve Adanageneline yapılan hizmetlerle ilgili de bilgi veren Başkan Zeydan Karalar, “Bana‘Adana’ya yaptığın en önemli hizmet nedir?’ diye sorsalar, ‘Adana’yı borç batağındançıkardık, borcu gelirinin 4 katı olan belediyeyi, geliri borcunun 4 katı halinegetirdik’ derim. Adana’yı belediye meclisinden borç isteme zorunluluğundankurtardık, Adana’yı Ankara’ya muhtaç olmaktan kurtardık. Bu çok önemli. Bundansonra Adana’nın önü asla kapanmaz, halkımızın isteklerini yerine getirmek artıkbizim için zor değil. Aldığımız noktaya bakın, geldiğimiz noktaya bakın.Belediye emin ellerde” dedi.

Sorunlarını aktarmakisteyen Sofudede sakinlerine mikrofon uzatan Başkan Zeydan Karalar, belediyeninçözebileceği konularda not aldı ve bürokratlarına talimat verdi. Belediyeyleilgisi olmayan çok sayıda problemin anlatılması üzerine de ilgili makamlaraileteceğini ifade etti.

 

qtsqm5fbvnwgx2dudepkjjco.jpg

9ht2yIrbplbc0qxsdniazonh.jpg

tabqdiyn24rytcdlvpr5uwfk.jpg

meuk8bfjp02hwrlceufarct6.jpg

9bzpyz1mycwvf4stu6ql3kro.jpg

yh368qxagpsmdvzp514qlcyu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.