Başkan Zeydan Karalar, “Sahillerimiz Eşsiz, Balık Popülasyonu Yoğun, Lezzet Üst Seviyede.”

Başkan Zeydan Karalar, “Sahillerimiz Eşsiz, Balık Popülasyonu Yoğun, Lezzet Üst Seviyede.”

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda Adana'nınYumurtalık İlçesi Zeytinbeli Plajında yapılan 4. Akdeniz Surf Casting Turnuvasırenkli görüntülere sahne oldu.

Amatör Sportif Olta Balıkçıları Federasyonu’na bağlı 25amatör sportif balıkçılık derneğinden 150 yarışmacının 75 kulvarda mücadeleettiği turnuva kura çekimi ile başladı. Turnuva pazar günü 06.00'da oltalarıntoplanması ve 20 saha hakeminin ölçümleri tamamlamasıyla son buldu.

Yumurtalık Zeytinbeli’nde gerçekleştirilen ödül törenineAdana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ASOF Başkanı Serkan İnanç, AkdenizSurf Casting Bölge Başkanı Salim Karabucak, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi,CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mete Çelebi, federasyon temsilcileri, bürokratlarve sporcular katıldı.

SAHİLLERİMİZ EŞSİZ, BALIK POPÜLASYONU YOĞUN, LEZZET ÜSTSEVİYEDE…

Adana’nın eşsiz sahillere ve denize sahip olduğunu söyleyenAdana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akdeniz Surf Casting’e destekvermeye devam edeceklerini söyledi.

Balık popülasyonu bakımından en zengin denize sahipşehirlerden birinin Adana olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, Karataş veYumurtalık’ta turizmi geliştirmek için çaba harcamaya devam edeceklerinibelirtti. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İl Koordinatörleri ile, 4. AkdenizSurf Casting Turnuvası’nda iş birliği yaptıklarını ifade eden Başkan ZeydanKaralar, Adana’nın sahillerinden çıkan balıkların da lezzet açısından üstseviyede olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleştirildi.

Yarışmada 1. olan Arif Ömer Bülbül ve Adem Bülbül ekibineödülünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adına CHP Adana İL Başkanı MehmetÇelebi, 2. olan Aziz CanerGöçer-Ahmet Keskin ikilisine ödülünü CHP GenelBaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu adına CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Mete Çelebiverdi. 3. olan Cemal Kurşunlu-Köksal Şahin ekibine ise ödülünü ASOF Başkanı Serkanİnanç ve ASC Bölge Başkanı Başkanı Salim Karabucak takdim etti.

Turnuvada En Büyük Balık Ödülünü alan Mehmet Görmüş’eödülünü Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar verdi.

Yarışmada oltalara takılan limit dışı balıklar denizesalıverildi, tutulan balıklar çocuk esirgeme kurumuna bağışlandı. 

pw39rskhqpofzlIiejnxchwu.jpg

wialhn1uu7m2jtgybxsalnpk.jpg

xtq4kkoy7nacofl6m2cqlgpe.jpg

fmv35yxzgxrrtezjdjk8wkvc.jpg

cdes1abts3dvzxmwkhmf6qk7.jpg

fzlrvjnI4gnx2ymh5fe0dwwy.jpg

4hlupvjhgcntzms5vgib3msf.jpg

ybufrhejcxdi0uqhbonqlk1d.jpg

9pqej4abu7zlh1kkwmuvfibo.jpg

o6u0pscgnIrkqvjimwl9cx7b.jpg

r9fbcueoamgphtuqzjygdw0k.jpg

na9r8cwjc6ufvbdjaspegtkp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.