Başkan Zeydan Karalar, “Sağlıklı Toplum İçin Spora Katkımız Artarak Sürecek.”

Başkan Zeydan Karalar, “Sağlıklı Toplum İçin Spora Katkımız Artarak Sürecek.”

Büyükşehir’inamatör spora desteği artarak devam ediyor.

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın amatör spora verdiği destekartarak devam ediyor.

SeyhanBelediye Başkanlığı’ndan bu yana amatör spora destek veren, 200 bine yakıngencin spor eğitimi almasını sağlayan Başkan Zeydan Karalar; aralarında engellispor kulüplerinin de bulunduğu 250 spor kulübüne 1 buçuk milyon lira nakdiyardım ve 700 okula 23 bin spor malzemesinin dağıtıldığı törende, Adana’nınspor kenti olması yolunda her geçen gün önemli aşama kaydedildiğini söyledi.

AdanaBüyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen ve Adana Spor Camiası’nınyoğun ilgi gösterdiği törende, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ilkokul,ortaokul ve lise öğrencileri arasında gerçekleştirilen kompozisyon yarışmasınınödülleri de dağıtıldı.

SPOR BEDENSELVE ZİHİNSEL SAĞLIK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Başkan ZeydanKaralar, Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Bensporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. Sağlam kafa sağlamvücutta bulunur” sözlerine vurgu yaptığı konuşmasında, sporun bedenselve zihinsel sağlık açısından önemli olduğunu belirterek, insanların,toplumların sosyalleşmesi açısından da sporun yoğun etkisi bulunduğunukaydetti.

MUSTAFAKEMAL ATATÜRK’ÜN YOLUNDAN ASLA AYRILMAYACAĞIZ

AdanaBüyükşehir Belediyesi’nde mali durumu her geçen gün daha iyi halegetirdiklerini, önümüzdeki süreçte spora desteğin daha da artacağını ifade edenBaşkan Zeydan Karalar, Adana’yı spor, sporcu kenti haline getirmek içinçalışmaya devam edeceklerini anlattı. Başkan ZeydanKaralar, “Ülkemizde iyi olan ne varsa harcını karan, temelini atan Ulu ÖnderMustafa Kemal Atatürk’tür. Aydınlık, çağdaşlık, eşitlik ve insan hakları için,Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan asla ayrılmayacağız” diye konuştu. İşitmeengellilerin anlaması için işaret diline çevrilen Başkan Zeydan Karalar’ınkonuşmasını takiben kulüplere sembolik çekleri verildi. Törene katılanAdanalılar, aralarında “Sporcu babası Zeydan” mesajının da bulunduğu çeşitlipankartlarla, Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ettiler.

cc90rdzvabfqhwjmo7n58plq.jpg

stqggaxenvyaek5nzmlux9mr.jpg

hItwx9kej7bwc6o5zci2p1vr.jpg

yk01oyvnr3qtpnueeI7fhb4d.jpg

qxw8svgbd4qkcx12oIuhyhi7.jpg

ubdwkevn5tpobd6lc7vsogp1.jpg

1i2wr6qpbdrnczbmluo3qzox.jpg

qpmvkmla2c3rdghgulww5974.jpg

jw0cpvlkfbp7xyu1qocktaed.jpg

r2qykcdojlbe9x3e0spbnsg6.jpg

axksqrhmcnnvhwzsbclm798l.jpg

egyofl58crbnfykbi1w60ojn.jpg

klmdejvcI1bzrgkiubw4tajx.jpg

ucxm8hjkamrIlzor9lybfjq2.jpg

qgmokrjzoytnhjIz9i8slrx3.jpg

ivdojtw5kxjcra0hbqvw82df.jpg

uycvbp7e5pugjciwjftq4n1r.jpg

xkidnoz5qxftccaf8waep4lm.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.