Başkan Zeydan Karalar, “Mustafa Kemal Atatürk’ün Çizdiği Yolda Kararlılıkla Yürümeye Devam Etmeliyiz.”

Başkan Zeydan Karalar, “Mustafa Kemal Atatürk’ün Çizdiği Yolda Kararlılıkla Yürümeye Devam Etmeliyiz.”

 

 

Meşaleli ve bayraklı yürüyüşün ardından KÖFN grubu konserverdi

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Adana BüyükşehirBelediyesi, Çukurova Belediyesi ve Seyhan Belediyesi’nce düzenlenen kutlamaprogramına katılım yoğun oldu. Turgut Özal Bulvarı üzerinde Polis EviKavşağı’nda toplanan Adanalılar; meşaleler ve Türk bayrakları ile sloganlaratarak yürüdü.

Uğur Mumcu Meydanı’na kadar yürüyen kortejde AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif KemalAkay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, milletvekilleri, siyasiler,sporcular ile her yaştan Adanalılar yer aldı. Korteje Adana BüyükşehirBelediyesi Bando Takımı eşlik etti.

 

 

Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirilen KÖFN konseriöncesinde konuşan Başkan Zeydan Karalar, ağustos ayının Türk milleti için çokönemli ve özel olduğunu söyleyerek, “Malazgirt, Otlukbeli, Çaldıran,Mercidabık, Mohaç, Kıbrıs ve 30 Ağustos Meydan Muharebesi gibi önemli zaferlerhep ağustos ayında yaşandı. Malazgirt, ülkemizi yurt edinmemizde başlangıçtır.Ulusal Kurtuluş Savaşı, ülkemizi bizden almak isteyenlere, Anadolu’yu Türk milletineyurt olmaktan çıkarmak isteyenlere karşı verilmiş bir bağımsızlıkmücadelesidir. Kurtuluş Savaşı Zaferi; savaşlardan tükenmiş bir ulusunbaşarısıdır ve mucizedir. Mucizeyi yaratan Mustafa Kemal Atatürk’ün kendisidir.Bu ülkenin kurtarıcısı ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bunu her zaman,her yerde yüksek sesle söylemeliyiz. Bu ülkede birinin askeri olunacaksa, o daMustafa Kemal Atatürk’tür.  Türk Milleti,Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda kararlılıkla yürümeye devam etmelidir.Bu yolda yorgunluk, ümitsizlik, moralsizlik bize yakışmaz.  Mücadelemize her koşulda devam edeceğiz”dedi.

 

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Seyhan BelediyeBaşkanı Akif Kemal Akay da 30 Ağustos Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam veönemini belirten konuşmalar yaptı. Daha sonra 10. Yıl Marşı hep bir ağızdansöylendi.

 

 

Konuşmaların ardından Adanalılar KÖFN konseriyle 30 AğustosZafer Bayramı’nı kutladı.

g6wfebz9pc7xbkngjt3vldss.jpg

plktromzjha2Igpvk5uy4x1e.jpg

1foy5ziabhmwaqry6bfsumxn.jpg

ry5oqua7sbsjxzpjonvfrcqn.jpg

6mIp3jyk4phoaluwiw7ejhgm.jpg

y1m2rdufdsaex6f3ic5l9tjh.jpg

ntzyqwma1diwg76bzkco0vep.jpg

cIl6g8x0xpal9omeqsfqbczd.jpg

Ijvv15knamr0d7czewxbdlta.jpg

sgxptnnpulaw9rckhh16z7ci.jpg

vjtukmesaj7az9zshgdcrgIo.jpg

yqi8kv4xcw3prlmjlfojyc97.jpg

zklbvqezufvhocwpgrojba2i.jpg

gb0zl8waftryhyuj7Idmsruw.jpg

ffzljexccguhmddza04sjnly.jpg

h06xxwu3micbbvgqsnaog4up.jpg

ynfk6zs8wm1j4bdxi2haeplv.jpg

peex3y1iqtwrf8oI24cpgslx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.