Başkan Zeydan Karalar, “Kenetlendik ve halkımızın yanında olduk.”

Başkan Zeydan Karalar, “Kenetlendik ve halkımızın yanında olduk.”

Başkan Zeydan Karalar,depremin ilk anlarından itibaren özveriyle çalışan Büyükşehir personelineteşekkür etti.

Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar, depremzedeler için bağışlanan yardımlarıntoplanıp, koordine edildiği merkezi ziyaret ederek, depremden etkilenenlerinacil ihtiyaçlarının karşılanması için emek veren Büyükşehir personeline teşekküretti.

Depremin yaşandığı ilkandan itibaren sahada ve depremzedelerin yanında olan Başkan Zeydan Karalar,Büyükşehir personelinin özverili çalışmalarına dikkat çekti.

BÜYÜK ÖZVERİYLEÇALIŞAN PERSONELİMİZLE VE MİLLETİMİZİN DAYANIŞMA GELENEĞİYLE GURUR DUYORUM

Başkan Zeydan Karalar,“Keşke böyle acı bir olayı yaşamasaydık, keşke Adana da dahil memleketimiz bufelaketi yaşamasaydı ama yaşandı ve bu depremin yaralarını sarmak, acılarınıhafifletmek için büyük özveriyle hareket etmek gerekiyordu. Hem olaylara çokhızlı müdahale etmek, hem doğru işler yapmak gerekiyordu. Televizyonlarıizlerken Adana’nın hızını konuştukları an sizlerle gurur duydum. Bütün işleribirlikte yaptık.

Hepiniz büyük fedakarlıkla,gece gündüz çalıştınız. Mesai mefhumu gözetmeden depremzedeler için çalıştınız.Bütün personelimiz, herkes kenetlendi. Herkesin hakkını teslim etmek lazım.Hepinizi yürekten kutluyorum, alkışlıyorum sevgili kardeşlerim” dedi.

YARDIMA MUHTAÇ İNSANKALMAYANA KADAR ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Başkan Zeydan Karalarsözlerini şöyle sürdürdü: “Biz hangi işin kimin görevi olduğuna bakmadan, bütünkurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde olup, zor durumdaki halkımız içinçalıştık. Adana’ya 500 civarında uçak indi. Hepsinin lojistiğini biz yaptık.

Ülkemi bu dayanışmaözelliğinden dolayı çok seviyorum. Milletimizin ayrım gözetmeksiniz zordurumdaki vatandaşlara yardım etme geleneğiyle onur duyuyorum.

Adana hem kendineyetti hem kimseyi açıkta bırakmadı, başka şehirlerden gelen insanları dabarındırdı ve 3 öğün yemeğini verdi. Bunu birlikte başardık. Bize ihtiyacı olanson insana kadar özverili çalışmamızı sürdüreceğiz.”

Büyük özveriyledepremzedelere yiyecek hazırlayan Payhane’yi de ziyaret eden Başkan ZeydanKaralar, “Afetin başından bu yana depremzedeler için yemek hazırlayan ve canlabaşla çalışan emekçilere teşekkür ederim” diye konuştu.

yheewrgdn7crjo1ap5qizfta.jpg

d95lqa7rwncspct0deu1u8mv.jpg

fmrpIq8pdgamlhcystvuwt0x.jpg

a082ony4zsmoIuskufqyjjzf.jpg

wgIrefnm1x0epfctumlngwa8.jpg

sq9rquse0dutx8bpvmcgy6ap.jpg

ltegs3fkkv5mu2ojbhdhy61d.jpg

lqd4pcfftmdkqjianeugroz2.jpg

rd8xpsi59y6e1opbnocs47kv.jpg

to8l0jnmwv5feszj1y93gvu2.jpg

4uufxr8p1hyodqdazlegikmf.jpg

dba8wdofshtfcmcyok5ukxir.jpg

edhroIctypivmwdlphn0vo3t.jpg

f5lj8rkon2pm6g7ay9aftI3q.jpg

o7ku6zraltqtyugbgcvcIn4j.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.